Evakko-tori

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

004 (2)006 (2)7226092270_916185d1b4_z7226090148_348a0fdb25_z
Kaks vikaa kuvaa Oonan ottamia.

Kuvia ei tullu kauheesti otettua nyt loman aikana, joten postauksia ei oo siks nyt pariin päivään tullut :/ Lauantai aamuna herättiin Oonan ja Aatun kanssa kello 5 ja lähettii Kouvolan evakkotorille myymään :D Silmät ristissä kylmyydestä ja pissahädästä kärsien sain kuitenki muutaman kympin kasaan! Ja tossa yhessä kuvassa ku mulla näkyy toi punanen viltti päällä, ni joku mummo tais luulla et toi on joku oikee vaate :D Tuli meinaa kauppaamaa jotain erehdyttävän paljon viltiltä näyttävää neuletta ja sanoi että on ihan mun näkönen... No thanks :D

Ps. haluun tehä tälle ulkoasulle jotain.. uus banneri ois hakusessa, muttei mun taidot riitä oikee mihinkä. Ehdotuksia bannerin suhteen?

10 kommenttia:

 1. paljonko saat rahaa noista mainoksista kun niitä on pakko ottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en aio kertoo raha asioista ja mitä noi mainokset muka haittaa, kun semmosen kuvan tosta kommentista sai että haittais? :) otan vaan semmosia mainoksia, mitkä kiinnostaa mua.

   Poista
 2. Ota ainakin toi sininen palkki tuolta ylhäältä pois :) tai siis vaihda sen väriä! ja sitten teet vaikka sellasen bannerin mis on paljon kuvia ja sit toi teksti:) sit sellaset palkit tonne sivuun (we♥it,fs,fb jne)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho en oo ees tajunnu sitä palkkia! :D mut se on jo hoidettu ja bannerii kyl haluisin sillei et ois kuva musta, mut en osaa rajata itteeni mistää kuvasta tarpeeks hyvin.. noist sivujutuista tykkään tommosenaan, joten se banneri olis se muutoksen kohde!

   Poista
 3. kivoja kuvia! sulle sopii ihan älyttömän hyvin noi ruskeat hiukset:)

  VastaaPoista
 4. miten oot laittanu tän blogin sillai, ettei tohon koko blogin ympärille tulis noita kehyksiä?:-D

  VastaaPoista
 5. huoooh miks ette ilmottanu blogis et ootte menos myymää!!! :( nyt harmittaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piti ilmottaa mut sit tuli kauhee kiire kaikkien juttujen kaa ni se unohtu!! :( ens kerral lupaan ilmottaa !

   Poista