Lipsticks

tiistai 15. toukokuuta 2012

Mua on tän kevään aikana alkanu viehättää punatut huulet. Muistan, kun vielä vuosi sitten sanoin aina ettei mulle sovi huulipuna. Enkä ollu koskaan edes koittanut :D Kevään aikana innostuin huullikiilloista, mut nyt kesäks aattelin hommata jonku kesäisen huulipunan. Pinkki, persikka ja nude olisi haaveina. Nuden päälle tosin sitte jotain huulikiiltoa, koska nudet näyttää mun mielestä paremmalta pienen kiillon kanssa :)

Ekana katsoin Sokoksen valikoimaa, mistä arvelin löytyvän halvempiakin vaihtoehtoja. Toi Joe Blascon pinkki huulipuna ylittää tosin mun huulipunabudjetin, mutta otin sen tähän ton täydellisen värin takia. Mulla on jonkun verran ennakkoluuloja halpismerkkejä kohtaan, kun on huulipuna kyseessä, joten olis kiva kuulla teijän lemppareita halvemmilta merkeiltä :)
Sokoksen nettisivuille pääset tästä linkistä: Laaja valikoima meikkejä - valitse omasi ja tilaa!

Desktop
Yves Saint Laurentin ja M.A.C:in huulipunia on kehuttu tosi paljon jokapuolella ja tekis mieli itsekin kokeilla. Mac:in tuotevalikoima olis tosin halvempaa ja aika samantasoisiksi noita on kehuttu. YSL:n ulkomuoto tosin on paljon hienompi kuin Mac:in, mutta se ei oo kuitenkaan se pääpointti ;)
Desktop (3)
Desktop (2)
Photos:weheartit/Google

Suositelkaas hyviks koettuja huulipunia meikäläiselle! Mielummin niitä halvempia vaihtoehtoja ;)

16 kommenttia:

 1. ittelläni on ihan lumenen pinkki huulipuna ja hyvin toimii, eikä lähde helposti pois eikä tartu mihkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ookei eli lumenen vois pistää korvan taakse !

   Poista
 2. Toi tokan kuvan ylhäällä oikeella on aivan ihan!(:

  VastaaPoista
 3. ISA DORAN ON IHAN PARHAITA !! ne on sellasiis "huulirasvamaisii" eli ei oo sellast kuivaa shittii vaa levittyy jopa vähän kuivemmille huulille + pysyy tosi hyvin! :):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kuulostaa tosi hyvältä! :) pitääki alkaa kattelee noit netistä !

   Poista
 4. Saatko sä rahaa/muuta palkkiota tuon linkin kautta tehdyistä tilauksista? Eli onko sulla yhteistyötä sokoksen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mua kiinnostaa kans tää!

   Poista
  2. teen yhteistyötä ja saan rahaa :)

   Poista
 5. lumenen natural code nudehuulipuna on tosi hyvä!:) ku sitä laittaa nii ei tunnu et tulis mitää kolmen sentin paksust kerrosta eikä oo liia tahmeeta ja pysyy hyvi! ite käytän just huulikiillon kaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu vois kokeilla sitä jos se sattuis olemaa se perfect nude puna mullekki! ;)

   Poista
 6. Toi Rimmelin Kate Moss huulipuna on ihan täydellinen! löysin jostain cittarin alekopasta vitosella ihanan kirkkaan pinkin ahh love it. siitä tulee kylläkin mun mielestä matta lopputulos et jos haluut sitä kiiltoa niin sitten ei ehkä (: Mut kantsii kattoo niitten alennusröykkiöitten huulipunavalikoimat, onhan siellä aika monet sävyt vähän outoja, mutta joskus yllättyy ilosesti :--) tulipas pitkä sepostus nyt :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho siehän oot löydön tehny! pitää vissii lähtä metsästämää ja kiertelee kauppoja jos tekis kans tommosii löytöi....

   Poista
 7. munkii mielestä toi lumenen natural code nudehuulipuna on tosi hyvää ja kivanväristä :)

  VastaaPoista
 8. Lancomen ja Yves Santin punat on musta aivan mahtavat ja muutaman vähän halvemman ostoksen jälkeen päätin etten osta muita. Tiettyä sävyä kun sit etin,niin löysin sen parin vuoden jälkeen Lumene Natural Codelta ja on mahtava! Pigmenttiä, pysyvyyttä ja täysin luonnollinen tunne. Ei kaipaa mitään muuta kaveriks tai pohjustukseks ja hintakin maittaa opiskelijabudjettiin kun oli alle 20. Yllätyin positiivisesti ja varmaa sieltä ostanku seuraavan persikan joka on päähänpistoksena noussut. :D Kun näin pitkällä kesää ollaan, niin varmaan jo jotain löysit. Kerropas meille mihin päädyit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mullaki on persikka joku päähänpinttymä täl hetkel ja koralli myös! :D ja joo tota natural codea on kyl suositeltu paljon, ni pitäis seuraavaks varmaan sitä kokeilla! ja huulipunalöydöksen mä oon esitellytkin jo ;) http://hennakaarina.blogspot.fi/2012/05/coral-glow.html

   Poista