Lovely evening

maanantai 21. toukokuuta 2012

009039117113047063097
Hyvin kuvattu hermanni.
048
Uusi kansio (22)
Tänää oli ihan super mahtava sää, lyhyt koulupäivä ja kiukutteluaki mahtu sekaan, mut onneks ihana ilta Aatun kaa korjas kaikki<33 Kaikkein pahin on just se et jos on hyvä sää ja suunnitelmat menee pilalle tai kiukuttaa muuten vaa. Tulee se tunne et nyt mul on yks aurinkoinen päivä vähemmän elettävänä :D Ei kovin hyvä logiikka pidemmän päälle, koska näin aatellen menee päivä vielä enempi pieleen hah..

Ps. tänää kävin hammaslääkäris pitkäst aikaa ja yks reikä paikkailtiin.. Miten on mahollista et nyt noita reikiä alkaa tulemaa, ku syön viel vähempi herkkui ku ennen enkä ees limppaa juo paljoa :( Ainoo pahe on ehkä mehut, mut en nyt usko noiden mehustaka johtuvan. Ja viel oudommaks meni ku se hammaslääkäri sano, että kaikki reiän alut on oikean puolen hampaissa?? Jotain outoo on nyt meneillään..

13 kommenttia:

 1. sul voi olla karies:o koska mullekki tuli reikii tost vaa vaikka pesen hampaat joka aamu ja ilta ja vaikkei herkkuika söis... ei oo kyl yhtää kivaaa :// mut vähänkö oot ruskeee!!! ja olette ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitäähhh toivottavast eioo se! katoin äske kuvii netist hakusanal karies ja hyi kauhee :o ja kuvat vähä vääristää, mut onha tota rusketusta vähä kerinny solkus ja pihal saamaa;)

   Poista
  2. noniiiiii ;) lisää vaaa! joooo mulla nimittäin oli ja porattiii tuhat reikää.. se levis jostain yhestä koko suuhun ja nyt se on vast lähteny kai pois, toivottavast ei uusiutuis...:/ ja toivotaa ettei sulla oo sitä, meinaa ne poraukset on iha tuskaa pidemmän päälle..

   Poista
  3. eikäää kuulostaa ihan hirveeltä!!! toivottavast eioo.. alan jynssäilee hampait kunnol ja lopetan mehujen juomisen :D

   Poista
  4. awww hensuuu!! :D ja se oli oikeest iha hirveetä......

   Poista
 2. voi ku ootte sulosia aatun kaa♥! tuli tippa linssiin mut se nyt johtuu siitä et mua masensi ja sit näin teiän ihanat kuvat jotka piristi jostain syystä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww ihanaa et näil kuvil on tommone vaikutus :) <3

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia :) ! vähänkö oot ruskee ! ite olen vielä iha kalkkinaama toivottavasti itsekkin rusketun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! noh pari solkkukertaa ja pihalla pyörimine tekee ihmeitä ;)

   Poista
 4. Oijoi, ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 5. awww söpöjä kuvia!! :)

  VastaaPoista