ATM

tiistai 17. heinäkuuta 2012

image201207170012image201207170005
Pienet at the moment-päivittelyt. Elikkä tällä hetkellä meikä on tukka märkänä ja hytisen kylmästä peittojen alla ja Esa chillaa tossa vieressä. Tää päivä on ollu kunnon ärsy-päivä, koska oon vaa ollu jumiutuneena koneella ja päivittäny Facebookin etusivua, enkä oo kuvaillutkaan nyt pariin päivään. Noi huonot säät vetää mielialan kyllä äkkiä maahan, ku ei saa mitään aikaseks. Ärsytystä lisäsi tänään myös illan suunnitelmat, jotka meni mönkään, mut onneks Oonaaki masens ja lähettii sitte masennustankkaukselle mäkkiin :D Toi mäkki on ehkä liianki perus meille....

Huomenna värjätään mun tukka ja illalla tehdään Annan kanssa sushia (saa antaa jotain sushivinkkejä!!!)! Vihdoin jotain sisältöä munki kesälomaan :D Elikkä huomisesta tulossa varmasti järkevämpiä kuvia kuin webbikuvat, joten siihen asti moido!

8 kommenttia:

 1. Mä luen sun blogii koska se on nniin hyvä♥(:

  VastaaPoista
 2. älkää levittäkö niitä sushi täytteitä koko sen merilevä levyn loppuu asti vaa jättäkää jonku verran tilaa koska ne täytteet levittyy ku rullaatte niitä, ja laittakaa riittävästi sitä tahnaa että ne pysyy kiinni ja kun ootte rullannu ne ni laittakaa se rulla pöydän päälle niin että se ''sauma'' on pöytää vasten : ) hauskoja herkuttelu hetkiä !

  VastaaPoista
 3. Moi! Oon lukenut sun blogia tooosi pitkään, en oo vaan aikasemmin saanu aikaseks tehtyä omaa gmailia että voisin kommentoida tänne :D Mun mielestä kirjotat tosi mielenkiintosesti, ikinä ei tuu sellasta ettei jaksais lukea näitä postauksia!
  Ja voi että kuin ihana toi Esa! Ihan sika söpö <3 :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooii kiitos paljon ihana! <3 :)

   Poista
 4. oot tosi nätti ja muutenki tää sun blogi on ihan paras!:)

  VastaaPoista