ARTY OVAL RING

perjantai 14. syyskuuta 2012

Muistan ku nää tais tossa vuosi sitte about vilahtaa jossain blogissa ja ihastuin sillon tosi paljon näihin. Silti se kuitenkin jäi, mutta nyt löysin ihan sattumalta nämä uudestaan, kun katselin timanttisormuksia netistä :D Kyseessä on siis YSL:n arty oval-sormus ja tällä kertaa en meinaa päästä yli enkä ympäri... Inhottavaa kun ostoslista kasvaa kasvamistaan ja toinen toistaan kalliimpia juttuja. Olisihan näistä niitä halppiskopioita, mutta oishan toi aito ja alkuperäinen paljon hienompi ja muutenki musta on vähän tyhmää, kun halvemmat vaateketjut tekee kopioita niistä alkuperäisistä. Vaikka onhan se siinä mielessä kiva, kun ei kauhean monella ole rahaa joka päivä ostella satasen sormuksia. Enköhän mäki syyllisty niiden kopioiden ostamiseen, jos tämmösen sormuksen kopioi kävelee vastaan, mutta nyt jos saisin jostain 200e ylimäärästä, ni tietäsin kyllä mitä lähtis tilaukseen!

Mitäs ootte mieltä: hot or not? (kuka kehtaa sanoa näille nou.... :|)

Ps. mul on nyt joku hirvee postausvimma päällä.....
Desktop2 (7)Desktop2 (5)Desktop2 (6)
Photos: www.ysl.com / www.weheartit.com

27 kommenttia:

 1. Noitaha oli kappAhllil vast vähä aika sitte :o ! siis kopioita ;) toi ois punasena tai valkosena aivan superihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa! :D ei ainaka nyt ollu ku eilen kävin !

   Poista
 2. Ihan sairaan upeita! Ja just tollasia ihanan isoja :) toi valkoin on kyl mun lemppari!

  VastaaPoista
 3. Punainen on hot! ;) mutta mun mielestä on vaan typerää maksaa jostain sormukesta 200e, ihan eriasia olisi siis, jos ajateltaisiin kihlasormuksia täi tämmöisiä. Mieluummin järkevästi tuhlaisi 200euroa hyvään risteilyyn kavereiden kanssa. Ja ne halpiksetkin kelpaavat, vaikka olisi varaa ostaa, ei tarvitse murehtia sitä tuhlaamista. :)

  ->Kirkkaan opaali + kulta olisi täydellinen yhdistelmä<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta toi kopiointi on sama asia, ku se että ostaa cd-levyn, eikä lataa sitä netistä :) antaa tukensa sille kenelle se oikeasti kuuluu ja onhan se nyt ihan eri fiilis pistää sormeen se aito alkuperäinen sormus, kun joku halpa kopio. vaikka onhan tossa nyt aika suuri hintaero yleensä noiden levyjen ja vaikka just noiden korujen välillä, mut periaate sama ja kyllä sitä noudattaisin jos rahaa enemmän tosiaan löytyis :)

   jep niin olis! <3

   Poista
 4. Noit kopioita oli just äsken kappahlis eurolla!! :D

  VastaaPoista
 5. ou mai gaad toi kulta turkoosi on niin täydelliin ! joo miekin haluisin nyt tollasen... jos sitä rahaa olis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä vaa! :D aina voi haaveilla...

   Poista
 6. Not. En ite henkilökohtasesti pidä noista, ja ajattelin sanoa tuohon merkkiasiaan esimerkin; converset. Ite tykkään niistä, mutta kaikilla ei yksinkertaisesti ole sitä kaipaamansa rahaa. Totta kai sitä on sillai: "ihqDaa haluun vaan tota tiettyy merkkii hei vähäks ihkuu." Mut mitä järkee siinä loppujen lopuks on maksaa siitä ihan vitun iso hinta, jos saman tyyppinen kenkäpari myydään yli puolet halvemmalla. Onko aina ihan pakko mennä sen fucking merkkimassaihkulissuttajien mukana, vai voisko ikinä miettiä muita vaihtoehtoja kyseessä olevan esineen tilalle. Harva on todellisuudessa rikas, ja vanhempien pussistahan se yleensä menee. Tai oli miten oli, jos olisin sinä, menisin sinne kapphalliin ostamaan sen sormuksen parilla eurolla, koska musta vaan olis jotenki tosi oksettavan järjetöntä touhua pitää sormessa kahta sataa euroa. Kapphallistahan niitä kopioita sais ostettua tolla kahdella sadalla vaikka kuinka paljon, ostaisit vaikka koko väriskaalan sieltä.

  Ei tosiaankaa ollut tarkotus sanoa liian radikaalia mielipidettä, ajattelin vain tuoda esiin oman näkökulmani. Niin ja mun mielipidettä ei periaatteessa ollu tarkotus kohdistaa kehenkää, teet mitä tykkäät ja miltä parhaalta tuntuu. Hieno blogi, vaikkakin välillä vähän turhankin pinnallisia postauksia. Jatka kuitenkin samaan malliin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän et toi on sun mielipide ja saa ollakkin mut aika jyrkästi sen sanoit ja noi 'merkkimassaihkulissuttajien':t oli ehkä vähän liioteltua :D Musta tuntuu että sun pitäis tarkistaa sanojen 'massa' ja 'lissuttaja' merkitys uudestaan, koska mun mielestä siinä ei oo mitään massaa jos haluan sormuksen, mitä ei ole kellään tietämälläni ihmisellä ja tykkään siitä ite niin paljon että oon valmis maksamaan 200€ :D Toisten rahankäyttö ja perheen keskeiset raha-asiat ei kuulu kellekkään muulle ja omat rahat saa käyttää mihin haluaa. Joku ostaa halpaa, mutta paljon ja jotkut haluaa välillä panostaa joihinkin asioihin :) Etenkin koruissa se kalliimpi vaihtoehto on yleensä parempi, koska niissä ei lähde se väri tummuman ja kulumaan niinkuin vaikka siellä kappAhlin koruissa. En näe siinä mitään oksettavaa käyttää 200e maksavaa korua, joka kestää vuodesta toiseen ja tietää ostaneensa alkuperäistä. Mutta ihmiset on erilaisia ja kaikilla on erilaiset arvojärjestykset :)

   Ja tuosta lopusta vielä. Teen blogiani tarkoituksellisesti pinnallisesti ja se lukee jo tuossa sivussa. Kiitos kehuista :)

   Poista
  2. pakko sanoa mutta aidoissa ja ei aidoissa consseissa on ero! mun jalkaan ei ainakaan osu ne niin sanotut "halpikset" ne vaan saa näyttää mun ison jalan isolta ne ei oo samanlaiset ku converset ja merkki on kyseisen suosion ansainnu! pystyn ostaa koon pienemmän kengän ku sitä merkkiä ostan ja se kuka valintansa tekee on sen pussista pois! Merkkituotteita löytyy alennuksestakin ja saa puoleen hintaan. Massan mukana ei kulje se riippuu ihan käyttäjästä ja näyttää jokaisella erilaiselta!

   Poista
  3. ps. Jos olis vähä lisää rahaa mä olisin hullu ja ostaisin ton sormuksen ja just vaan siks et haluan !

   Poista
  4. Nimenomaa! :) Mä en edes tykkää muista tennareista, ku consseista. Muut on ihan oudon mallisia ja näkösiä ja converse on noissa muutenki mun mielestä se ainoo ja oikee :D Täällä toinen hullu.... I want that!!!

   Poista
 7. Mä kyllä ymmärrän ton aidon arvostamisen täysin. Itse en voisi kävellä kaupungilla feikki Pradan laukku kädessäni. Eikä syy ole se, että minulla olisi varaa aitoon tai vaikka kahteen. Ei todellakaan ole. Mutta niin kauan kuin ei, tyydyn halvempaan laukkuun, joka ei kopioi mitään merkkiä. Toisaalta noin on väärin sanoa, sillä kaikki muotiteollisuudessa kopioivat toisiaan, toiset vain näkyvämmin ja toiset huomaamattomammin. Kuitenkin kopiointi on minulle niin pitkään ok, kunnes oikeasti ostajaa ja muita yritetään huijata kopiolla. Mm. laukuissa todellä yleistä, kopioidaan kaikki, mutta ujutetaan johonkin yksityiskohtaan pikku "vika", jottei saada syytteitä. Tässä kohtaa kopiointi on jo väärin.
  Haha tulipas selitettyä paljon! :D Joka tapauksessa veikkaan, ettei KappAhl:in yksilö ole suora kopio ja tuskin sillä ketään yritetään huijata, joten osta ihmeessä! Itsekin aloin harkita sillä tosiaan, itseltänikään ei löydy 200e ylimääräistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa! :) En vois ikinä kuvitella itteäni mainostamassa jotain feikkilaukkua tai korua aidoksi, jossei se sitä ole. Ja niinhän se menee että kaikki kopioi kaikkia ja ei siltä voi välttyä, mutta ne on niin tökeröitä ne selkeät feikit.. :D jep, pitää varmaan käydä kurkkaamassa miltä se näyttää!

   Poista
 8. mun mielestä toi on ruma ja sekin on turhaa maksaa yhdestä sormuksesta 200e, vaikka kuinka ihana oliski... Mee mielummin sinne kapphalliin ja käytä 200e johonki muihin asioihin koska sillä saa vaikka mitä juttuja ku yhen pienen sormuksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sinun mielipide :) Mun mielestä ei oo turhaa ostaa alkuperäistä korua, joka kestää montamonta vuotta hyvänä ja ei värjää sormea vihertäväksi :D

   Poista
  2. joo siis tää ei ollu mikää haukkuma juttu pari hymiöö tonne väliin oisin voinu laittaa XD Et kyllä jos sille sit tunnearvoa tulee ja pysyy hyvänä ja ihan oikeesti rakastaa sitä, ni go for it! :)

   Poista
  3. Hymiöil on kyl ihmeen iso voima netissä :) Jeppis!

   Poista
 9. I have the black one! <3

  VastaaPoista
 10. HOT! oon samoilla linjoilla sun kanssa sinäänsä et tollasissa asiois se aito olis kaikkein kivoin! :) mulla itteilläni ei ainakaan olis varaa ostaa ton hintasta, mutta toisaalt tossa tietää että maksaa myös paljon muusta kuin pelkästä merkistä :) tai siis meinaan, että aito kestäis varmasti koko loppu elämän kun taas feikki menee heti rikki tai tummuu tai väri lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa! Ja siinä vuosien saatossa minkä toi kestää ni tolle varmasti kerkee kertyä tunnearvoa. Halpissormukset kestää hyvänä sen pari kuukautta ja sitten onki jo niin tummuneita tai väri lähtenyt ettei kehtaa enään käyttää :D Korut ja laukut on ainoo mistä voin tommosia hintoja maksaa. Ei tulis kuulonkaan maksaa farkuista 200e :D

   Poista
 11. joo hei mäki näin kappahlissa noita jossain överialessa, käy tsekkaamas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks mä en nähny ku kävin tänää... :D

   Poista