Update

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

048010046
Heipparallaa! Hulppeet kolme kuvaa kehtasin julkaista, vaikka otin itsestäni varmaa 100 kuvaa koulun jälkee :D Syynä mitkäs muutkaan, kun noi superihanat silmänympärykset, jotka ei ota parantuakseen millään.. Huomenna jos vihdoin muistaisin soittaa sinne lääkäriin.

Tästä päivästä ei mitää sen erikoisempaa kerrottavaa; yks tunti koulua, Oonan kaa hetki kouvolassa pyörimistä ja sokoksella meikkien ja purnukoiden kuolaamista ja nyt ajattelin jatkaa iltaa Pretty Litlle Liarsin parissa! 

Se on muuten jännä, miten innoissaan ihminen voi olla rasva- ja kaikenmaailman muista ihonhoitopurkeista ja meikeistä pelkästään sen merkin ja ulkonäön takia :D Tää on taas yks niistä lukuisista asioista, minkä takia mun mielestä on ihanaa olla nainen. Miesten elämä on 10000 kertaa tylsempää - tosin se on myös 10000 kertaa helpompaa :D Liittyyköhän noi kaks asiaa jotenki yhteen...??

6 kommenttia:

 1. i love these photos!

  VastaaPoista
 2. nii että little? voi että tykkään kuolata aina kouvolan sokoksessa niitä purkkeja! ne on ihania :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho hupsis :D niiiin on! voisin muuttaa sinne<3

   Poista
 3. jep tuo on kyllä totta että miehillä on 10000 kertaa helpompaa kun naisilla! mutta onhan se kiva kun on sitten kaikkia tyttöjen juttuja (:
  oot muuten älyttömän kaunis ja tosi kiva blogi! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nimenomaa, ne naisten kivat jutut tasapainottaa sitä miten helppoo miehil on naisii verrattuna ;D kiitos<3

   Poista