ACO SUN KISSED FACE CREAM

tiistai 23. lokakuuta 2012

Aattelin tulla vinkkaamaan teille yhden mahtituotteen, joka pääs meikäläisen ykköstuotteeks kauneusrintamalla: ACO:n asteittain päivettävä kosteusvoide! Omalla kohdalla kevyt rusketus, valkoiset hampaat ja hyvin oleva tukka on kauneudessa ne tärkeimmät :) 

Tällä ei tosiaankaan saa kukaan möhlittyä, koska itsellänikin alkoi rusketus näkyä ehkä neljännellä käyttökerralla. Epäilin ensin ettei tällä saa ollenkaan näkyvää rusketusta, mutta onneks mun pelko osottautu vääräks. Juuri sopiva rusketus mun mieleen! Tuotetta suositellaan siis käytettäväksi aamuin illoin niin kauan, kunnes toivottu rusketus on pinnassa. Sen jälkeen sitten välipäiviä normaalilla rasvalla. Tuoksu on tosi mieto ja se perus itseruskettavan haju tulee about tunnin päästä levityksestä. Kuivuu yhtä nopeasti kuin normaali naamarasvakin ja on ainakin omalle ihotyypilleni hyvä :) Kosteuttavampi tosin saisi olla, mutta muuten olen täysin tyytyväinen!

ACO:n tuotteita saa ostettua apteekeista ja tilattua netistä ainakin eri apteekkien sivuilta :) Hintaa tolla 60ml putelilla on 10e, eli ei paha! Suunnitelmissa olis käydä ostamassa saman sarjan vartalolle tarkoitettu, jolla on hintaa vain alle 9e, vaikka pakkauskin on suurempi. Onks jollain kokemuksia tosta vartalolle tarkotetusta?
Ps. pahottelut maailman hirveimmästä kuvasta :DD Muokkausohjelmilla ja kuvanlatausohjelmilla oli jotain muo vastaa tänää..

15 kommenttia:

 1. Mistä olet kyseisen tuotteen ostanut :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apteekistahan niitä saa, jos luit !

   Poista
  2. Jep apteekista niiku lukee:)

   Poista
 2. eiks itseruskettavat oo vähä paha atooppiselle iholle? saattaa hajusteet aiheuttaa vaa lisää ihottumaa ja jos on kuivii kohtii ihossa näyttää rumalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on totta et ei kauheen kivalt kuivii kohtii näytä mut naamas mullei onneks enää oo pahemmin kuivaa:) ja ainaka viel eioo mitää pahaa aiheuttanu ja toi on aika mieto hajunen. Apteekis ois ollu myös iha hajusteetonta mut aattelin nyt tol kokeilla ku se ois sit maksanu jonku vert enempi sit taas:) ja hajusteista eioo koskaa tullu mulle mitää vaik aina atooppinen on ollukki, onneks:)

   Poista
 3. voiks ton päälle laittaa ihan normaalisti meikkivoidetta puuteria yms ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ite oon ainaki pistäny sitku toi on kokonaa kuivunu:)

   Poista
 4. hei ihana tää ulkoasu:)) millä teit tuon bannerin?

  VastaaPoista
 5. vartalolle tarkotettu on yhtä hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee se ois sit seuraavaks ostoslistalla!

   Poista
 6. Mulla ei oo vartalovoide oikeen toiminnu mut must tuntuu et se on sen takii ku en oo käyttäny tarpeeks tiheesti et pitäis ehkä laittaa joka päivä et toimis.. Sano sitten toimiiko sulla ja mitä tykkäät! Täytyy ehkä kokeilla tota kasvoihin tarkoitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tota pitää kyl joka pv pistää et pysyy tarpeeks tummana:) ja joo infoon sitku tiiän!

   Poista
 7. Hennaa:) ihana blogi sulla! mikä ton oonan blogiosote on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iih kiitos!:) justbeliveyourdreams.blogspot.com

   Poista