GIRLS EVENING

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

IMG_9114IMG_9103
IMG_9144IMG_9139IMG_9132IMG_9124IMG_9118
Ohhoh viime postauksesta vierähtäny aika monta päivää! Enkä voi edes sanoa tekosyyks, että on ollu niin paljon tekemistä lomalla :D Meikäläinen piti siis täysin rentoiluloman ja nukuin niin paljon ku sielu sieti! Mut kyl mä nyt kuitenki jotain lomalla sain tehtyä. Kävin kavereiden kanssa Amarillossa syömässä, keskiviikon baareilut ja eilinen tyttöjen ilta! Pitkästä aikaa porukalla noiden kolmen kanssa ja paljon dippailtavaa<3 Katsottin se telkusta tullut Picture this mikä oli just semmoin ku se on osas odottaaki. Tyttöhömppää, mutta huonoa semmosta :D Sen jälkeen BigBrother ja sitte meijän vuokraama Mean girls2, jonka melkein kaikki oliki nähny... Niin perus :D 

Äsken menetin lopullisesti hermot tän kaulan kanssa ja tarkistin kaikki vaatteet mun kaapista ja aion pistää kohta huutonettiin myyntiin noita! Uutta postausta linkin kanssa tulossa pian!!

13 kommenttia:

 1. Oi näyttää nii kivalta! :-)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!! :) millasta ihottumaa sulla on kaulassa? =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. allergista :( punasia kutiavia läiskiä jotka ei tahdo lähtä millään pois

   Poista
  2. joo koska mulla on ihan saman tyyppistä varmana! kans tosi atooppinen iho ja kaulan alueelle on taas tullu tosi kutiavia punasia läiskiä. kortisoni on ainoo mikä niihin on auttanu mutta tosi sitkeitä on kyllä :( inhottava vaiva!

   Poista
  3. joo kuulostaa kyl samalta! mullaki meinaa kortisoni ainoo joka ees vähän auttaa tohon. ihan kauhee :(

   Poista
 3. Kannattaa käydä ihotautilääkärillä!:) Itse kävin vuosi sitten, ja juuri vastaavanlaisen atoppiisen ihottuman takia... Lääkäri määräsä minulle niin hyvät rasvat, ettei minulla ole kertaakaan ollut mitään ihottumaa tuon jälkeen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mulla on tarkotuksena mennäkki koska hullukshan täs tulee :D toivottavast mullaki se reissu sit auttais, koska ei oo kyllä halvimmasta päästä noi erikoislääkärit..

   Poista
 4. http://weheartit.com/entry/41458281/via/Follow__your__heart

  ehehheheheheheheheh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sehän on nopeesti tonne eksyny XD

   Poista
 5. toi mozarellasalaatti mmmm noommm :---))

  VastaaPoista
 6. ihana blogi ja kiva kirjotustyyli!
  sofiaheartyou.blogspot.com ,käy tsekkaaan miunki blogi:)

  VastaaPoista