BLACK / WHITE

tiistai 11. joulukuuta 2012

045036054042037051
Heipsan! Tulin äsken kotiin tuolta lumisohjosta ja muokkailin nää kuvat tänne. Kierreltiin Oonan kaa taas Veturia ympäri ja käytii pitkästä aikaa myös keskustassa, kun Ginassa oli maailman söpöimmät housut alennuksessa!! Laitoin varaukseen ja huomenna käyn hakemassa ne sieltä :) Veturista ostin kauan katellun mustan karvaliivin, mutta ostoksista saatte kuvia varmaan huomenna!

Olisin halunnut pistää pitkästä aikaa myös musiikkia postaukseen, mutta jostain syystä ei antanut pistää kuin vaan yhden, joten päätin että linkkaan nyt koko soittolistan tänne. Eli mun tän syksyn/talven youtube-soittolistaan pääsee tästä! Viime aikoina oon kuunnellu tosi paljon suomalaista ja kaikkia vanhoja biisejä, joten ei kannata mennä tohon listaan, jos ei niistä tykkää :D

11 kommenttia:

 1. mistä oonan laukku on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa yhtään sanoa :)

   Poista
  2. jos toi on samanlainen ku mulla nii se on h&m:stä. :)

   Poista
 2. Ihanat hiukset molemmilla !!! :)

  VastaaPoista
 3. Just kattelin Oonan blogista samoja kuvia, ootte kauniita! :-)

  VastaaPoista
 4. hei miten blogissa saa tuota kirjotusosiota isoks, ja kuvia isommiks! mun malli on iha simple siis, yritän vaan muokkailla sitä, nii ajattelin et jos tietäisit miten sen sais? :O eli siis niiku just tota mihi kirjotetaa, tai missä niiku postaus on, nii sais leveämmäks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä html-koodista piti muistaaksee post-kohdasta muutella niitä lukuja! Kokeilealla se selviää :)

   Poista
 5. Oooh mitä kuulenkaan tuolla soittolistalla!!! JUSTIN BIEBER :-D ah <3 pelasti mun aamun...

  VastaaPoista