OONA 18!

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ja nyt luvassa tosi huonolaatusia kuvia eiliseltä illalta ja tältä päivältä. Mietin pitkään, että julkasenko koko postausta, mutta julkaistaan nyt sitten. Eilen tosiaan vieteltiin Oonan 18-vuotissynttäreitä Oonan kotona ja oli tosi kiva ilta ja hyvää boolia! Juhla-asusta ei ollu järkevää kuvaa, mutta ehkä sekin vilahtaa joskus myöhemmin, kun ajattelin koota pienen koosteen 2012-vuoden asuista. 
Uusi kansio (6)
Tänä aamuna heräiltiinki sitte tuttuun tapaan kello kahdeksan aamulla kamalaan nestehukkaan ja jääkaappi tyhjeni mehusta. Oli oudon ihana päivä kaikesta huolimatta :D Ulkona oli tosi hyvä sää ja jotenki kerkes tehdä paljon kaikkea, mikä on epänormaalia mulle sunnuntaisin. Käytiin Aatun kanssa hakemassa mäkistä darramättöä ja oltiin koko päivä myyriä :DD Naurettiin koko päivä, kun oltiin joka asiasta että myyrä. Esim. sain happy mealista sen pakkasukko-lelun, joka linkoaa niitä hiutaleita. Otettiin skaba että kumpi linkoaa pidemmälle ja Aatu voitti sen ja se oli maailmanmestari linkoaja-myyrä. Pidätte muo nyt varmaan ihan vajakkina, kun kerroin ton tänne... :DD Naurattaa vieläkin. 

Iltapalaksi söin sitte riisiä, kastiketta ja fetasalaattia<3 Kävin jo joskus kuuden aikaa suihkussa ja nyt oon chillaillu tunnelmallisessa huoneessa ja katellu BB:tä. Rakastan näitä mun huoneen jouluvaloja! Tänään aikasin nukkumaan ja huomenna ihana päästä pitkästä aikaa kouluun! Huomaa varmasti blogissaki muutoksia, kun pääsee kuvailemaan valosalla ja jaksaa pukeutuakin jotenkin ;)
Uusi kansio (6)1

14 kommenttia:

 1. hei mitä kulmakynää käytät?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään tiedä merkkiä, kun se on niin kulunu :/

   Poista
 2. hahahaha myyryläiset :D:Dd kuulostaa just niin teijän kahen jutuilta...

  VastaaPoista
 3. Hei nam mitä toi kastike on tossa riisin päällä? Näyttää hyvältä mmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on meijän iskän ite tekemää! Siin on lientä siitä kanasta ja jotain :D Ihan parasta<3

   Poista
 4. Kuullostaa hassulta kysymykseltä, mut miten tarkenet näillä ilmoilla pelkillä Consseilla? :--D Mulla jäätyy jalat heti ihan tunnottomiksi ja harmittaa niistä luopuminen ilmojen vuoksi :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tarkenekka... :D Kiireellisenä ostoslistalla ois kyllä uudet kengät korottomat kengät

   Poista
 5. ootte niin hauskoja :DDD mä ymmärrän sua täysin....... minä ja miirokin vaa maataan sohvalla ja naureskellaan vuorotellen tietämättä mille : D

  VastaaPoista
 6. Mitä tos boolis on olis kiva jos voisit laittaa ohjeen siit?:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.boolit.fi/reseptit/ms-april-kanariffa :)

   Poista