TODAY IM ANNOYING

maanantai 10. joulukuuta 2012

Tiiättekö kun välillä on huonoja naama-, hius- ja vaatepäiviä? Ja sitten kun niitä päiviä on kolme viikkoa putkeen :D Tekee mieli aina rikkoa joka ikinen peili mikä vastaan tulee ja laittaa kaikki uusiksi itsessään. Mulla on ollu tommoset itseinhoa täyteiset kolme viikkoa ja tänään aloin tosissani haaveilemaan siitä blondista tukasta. Raidoilla mä vaalentaisin, eli en mä sitä vaaleata tukkaa nythetisamantien saisi, mutta tois ne raidatkin toivottavasti kivaa uudistusta. Mulla menee niin hermot tohon, että pitää olla koko ajan värjäämässä toi tyvi piiloon, kun on juurikasvu niin vaaleata :D

Ja tarvin myös uusia vaatteita, koska mun vaatekaappi ei enään näytä mun vaatekaapilta. Ja se on tyhjä. Ja tylsä. Ja jajajajajaa.

Ärsyttää koko blogin ulkoasukin ja tää postaus ja mun olemattomat muokkaustaidot. Kunpa joulupukki tois sen 50mm objektiivin ni sais intoa taas kuvailuun ja postailuun. Ja nyt hiljenen...
Uusi kansio (10)040040048069 Ärsyttää myös nää niitit, jotka tilasin Ebaysta ja joita en saakkaan pistettyä mihinkään järkevästi. Tiedän miten haluisin ne, mutta kun mulla ei oo enään semmosia juttuja mihin näitä haluan. Toivottavasti huomenna on vähän epä-ärsyttävämpi päivä..

44 kommenttia:

 1. Mistä kaupasta nuo kuvat ovat? :) kivan näköisiä vaatteita näkyisi :p

  VastaaPoista
 2. Suosittelen tota raitavaalennusta. Ite oon kokenu ton saman. Aina oli huono päivä kun sitä juurikasvuu oli, ja ite sit vaalensin takas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii toi juurikasvu on kyl ainoo huono täs tummas mut tarpeeks hyvä syy vaihtaa takasin alkuperäsee! :D

   Poista
 3. Mäki olen vaalentanut ihan mustasta melko vaaleaksi. Tein niin että vaalensin ensin hieman ja sen jälkeen vielä raidoilla. Aika hyvä tulos tuli eikä tukkakaan kärsinyt mahdottomia tuhoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniii toivottavast munkaa tukka ei kärsi paljoa! :)

   Poista
 4. Musta toi tumma tukka sopii sulle nii hyvin! :-) Mut raidat tuo tietenki kivaa piristystä, ja vähän muutosta jos sitä kerta halusit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään täst ruskeest tukast, mut toi juurikasvu... :D Ja kivaa vaihtelua välil!

   Poista
 5. Tiiäks, tukka tekee ihan sikana ulkonäölle! TAiku mulla oli lyhyet ällöttävät punertavat hiukset niin vihasin itteeni oikeesti :D mulla oli jokapäivä angstipäivä eikä mikään näyttäny hyvältä.. sitkun värjäsin tukkaan vaaleita raitoja niin elämä helpottu kummasti :D kannattaa värjää siis vaaleemmaks jos oikeesti oot sitä mieltä ;) ne sitäpaitsi käy sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii se kyl tekee!! Ei sitä turhaa sanota naisen kruunuks :D

   Poista
 6. ne sun vaaleet hiukset on jotenkin niin ihanat! :)

  VastaaPoista
 7. meist tulee molemmista raitapäitä :-) Jännä nähä miten sulle sopii ku ei sul ennen oo sellasii näkyvempii raitoi ollu ;o? ja iy en tykkää tosta mun kuvasta, kamalin niist kaikista, mut ei se mitää :-D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla pienempänä ollu :D Haha höpöhöpö...

   Poista
 8. mitä 50mm toivot joululahjaks?:)
  mulla on canonin kamera enkä tiiä kumman ottaisin sen f1.4 vai 1.8.. Niissä kun on se melkein 300 euron ero. Niin kuinkakohan iso ero siinä laadussa on ja kummassa parempi hintalaatu suhde? saa vastata muutkin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistan ite ton 1.4 ja tosta 1.8 en osaa muuta sanoa et ku se on tosi kiikkanan olonen verrattuna tohon toiseen joka ei oo niin muovinen ja halvan tuntuinen käsittelyssä. Voin suositella sitä oikeesti jos haluaa hyvän objektiivin jolla oikeesti kuvaa joka päivä (koska mä en oo sen jälkeen muulla kuvannutkaan :D). tarkentaa tosi nopeasti eikä sahaile hämärässäkään koska on niin valovoimanen. Toi 1.8 puolestaan on sellanen mihin törmää kaikilla vaan sen halpuuden takia, tosin se on siihen hintaan nähden just ok kuulemma. Mut niin on kyllä toi 1.4 ja oon kyllä lunastanu rahani takas kauan sitte koska toi on vaan niin mahtava objuska :")

   Poista
  2. Sen 1.8 just sen hinnan takia:) Oishan se 1.4 varmasti parempi ja objektiivin rakennekki parempi, mut hinta-laatu on kuulemma ja omien kokeilujen perusteella loistava tolle 1.8! :)

   Poista
  3. kiitti paljon sinä toinen ano ja ihana henna!:)

   Poista
 9. tervetuloo mission blond-kerhoon XD tää on kyl rankkaa ku ei malta oottaa et pääsis blondiks jo ja ne raidatki alkaa ainaki mulla tympii myös....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kaikki haluu takasi blondiks :D Nojoo apua se raidotusvaihe..

   Poista
 10. Hei!

  Tiedäthän että Cubus-liikkeissä on valokuvaus kielletty! Siispä tuotteiden kuvaaminen ja nettiin laittaminen on kiellettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Suomessahan kuvaaminen julkisilla paikoilla on sallittua ja kauppakeskuksen liiketilat kuuluu siihen myös. Liikkeen myyjillä on oikeus kuitenkin valita asiakkaansa, mutta kukaan ei minua Cubuksesta pyytänyt poistumaan tai lopettaa kuvaamista kun siellä pari kuvaa otin, enkä ketään mielestäni häirinnyt.

   Poista
  2. Aikasempi kommentoija on kyllä ihan oikeessa, Cubuksissa ei saa kuvata - se kerrottiin liikettä rakentaessa työntekijöille. Muistan kyllä maininneeni siitä eilen teille, että täällä ei saa kuvata kun kuvia otitte ;) Irasta otetut kuvat housut päällä ovat sallittuja (johon totesin sen, että ottakaa vaan) koska housuista oli jo tehty ostopäätös. :)

   Poista
  3. Muistan kyllä minäki sen kun sanoit ettei saisi kuvata, mutta annoit luvan nappasta ne pari ;) Eiköhän joka liikkeessä ole toi, että ei tykätä kun niitä kuvia räpsitään, kun pelätään että tuotteita kopioidaan, asetelmia matkitaan tai tulee jotain varkauksia ym :D Mutta lain mukaan ei ole väärin kuvata kaupoissa saatika julkaista tämmösiä kuvia missä ei edes ihmisiä näy, joten noudatan sitä.

   Poista
  4. naurettavaa kitinää

   Poista
  5. "Myös yksityisissä myymälöissä ja liiketiloissa kuvaaminen on sallittu. Omistaja saa kuitenkin valita asiakkaansa, joten hän voi vaatia kuvaajaa poistumaan tai estää kuvaajaa pääsemästä tilaan. Jo otettuja kuvia ei tarvitse näyttää tai poistaa, vaikka omistaja tai vartija niin vaatisi."

   http://vartijavahti.wordpress.com/valokuvaaminen/

   Poista
  6. huom omistaja

   Poista
  7. Nimenomaan näin :) Harmi että niin monissa liikkeissä on vielä tuokin juttu epäselvää, että lain mukaan on sallittua, vaikka kuinka ei siitä tykkäisi.

   Poista
 11. Heii tarviiko olla luottokortti jos tilaa Ebaysta? :)

  VastaaPoista
 12. Mäkin haluaisin vaaleat hiukset... Mutta tummasta tukasta on paha lähteä blondaamaan. Sulle kyllä sopii toi tumma älyttömän hyvin! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se kyllä on :/ pitää vaan jaksaa kärsivällisesti raidottaa

   Poista
 13. jooo blondit takas! :)

  VastaaPoista
 14. Jos myyjä on sanonnu että ei saa ottaa kuvia, niin luulis että tuskin niitä otettuja saa ainakaan julkaista? D: jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi en sais julkasta noita jos lain mukaan saa julkasta julkisella paikalla laillisesti otettuja kuvia? :D Vaatekaupoista on joka blogissa kuvia, niin miks tästä tulee nyt tämmönen haloo :D

   Poista
  2. mun tietääkseni millään kaupalla ei ole mitään asiakkaita sen kummemmin koskevia sääntöjä ellei asiakas vahingoita/haittaa kauppaa tai sen mainetta yms sen kummemmin.

   Poista
 15. Älä värjää vaaleeks :/ noi ruskeet on nii kivat!

  VastaaPoista
 16. itellä ollu samalainen ärsytys koko päivän, ah soul sister :D

  VastaaPoista
 17. Jep I feel u...tommosiin päiviin ärsyttää kyl kaikki :D ja sitku se jää päälle ni se tosiaa voi kestää pariki viikkoo...not nice!

  VastaaPoista