ABOUT DECORATION

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Heipsa! Mulla alkoi tänään pidennetty viikonloppu ja ah tuli kyllä tarpeeseen. Ajattelin tässä aikani kuluksi koota itselleni ja myös teille kollaasin jutuista, mitä täältä mun kämpästä vielä uupuu ja innostuin näköjään kirjoittamaan oikee urakalla! :D Suunnitteilla olisi keväämmällä uusi Ikea-reissu, koska sinne jäi mm. ihanat valkoiset karvatyynyt, lampaantalja ja toi kollaasissa näkyvä musta peilin/taulun kehys, jonka maalaisin kultaiseksi. Samalla ostaisin myös terassille puiset "lattiaritilät" ja jotain muuta kamaa.

Istumapaikkoja täällä myöskään ei vielä ole ja sohvaa en aio tänne tunkea, joten ajattelin jossain vaiheessa, kun saa vähän rahaa säästettyä, ostaa valkoisen fatboyn tai jonkun vastaavanlaisen säkkituolin ja nojatuolin. Ikeassa näin semmoisen kahden istuttavan nojatuolin ja semmoinen olisi tosi kiva tänne!

Kaikista jutuista, mitä tänne tarvitsisin, ensimmäisimpänä ostan kyllä ne verhot. Täällä on toosi iso ikkuna, joten iltaisin ei oo kauheen kiva puolialasti hyppiä täällä, kun ohi kävelevät näkee tänne suoraan sisään :D Ihanimmat olisi Vallilan mandariini-verhot, mutta ne kun maksaa sen 50€ tsipaleelta, niin ei ihan taida budjetti riittää :D Niinpä ajattelin käydä huomenna katsastamassa ton mun viereisen kangaskaupan, jos löytyisi jotain samantyylistä. Näistä punaiset taikka pinkit sopisi kaikkein parhaiten tänne.
Toinen asia mitä kaipaan tänne tosi kovasti on tyynyjä, tyynyjä ja tyynyjä. Haluan lattiatyynyjä, koska sohvaa tänne ei mahdu, ja kauniita tyynyjä sängylle. Kolmas asian on korkea vihreä kasvi, vaikka en osaakkaan kasveja oikeen hoitaa. Eteiseen samantapainen kultainen peili, kuin minkälainen minulla on jo kokovartalopeilinä, mutta pienempi ja vaikkapa pyöreä. 
Sitten vielä muutava inspis-kuva kuvaamaan vähän sitä tyyliä, mistä minä tykkään :-) Tollainen puinen jykevä pöytä olis niiin hieno, mutta tänne ei ihan taida mahtua...

13 kommenttia:

 1. voi että ku omaan kämppään muuttaminen ja sen ihanaksi sisustamisen kuume kasvaa aina ku lukee näitä postauksia mutta nää on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii sisustaminen on ihanaa<3

   Poista
 2. voisitko jossai vaiheessa vaikka kuvata videolle sun kämpän, siitä näkyis kaikista selvimmin millanen se on :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin mä kuvata, kun niin monet on sitä videon muodossa toivonu :)

   Poista
 3. saitkos nojatuoli idean xenialta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Xenialla oli joo postaus nojatuolista vasta, mutta olen mä kyllä tiennyt nojatuolien olemassa olosta jo ennen sitä :-D Niinku tekstissä sanoin, näin Ikeassa kahden istuttavan nojatuolin ja silloin päätin että semmoinen olisi hyvä tänne.

   Poista
 4. mul on vessas tommone musta peili :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl tosi kiva! Paitsi et kultasena kivempi ;-)

   Poista
 5. Sulla on ihana blogi, kaima! (: oon jo pitkään seurannut, mutta nyt vasta kommentoin (:
  Taidampas klikata itseni ihan lukijaks asti nyt (:

  Kurkkaisithan myös ja heittäisit vaikki mielipitees (:

  http://hennankengissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihania nää sisustuspostaukset, varmast monella alkaa olla muutto omaan kotiin ajankohtainen, joten lisää näitä!! :) On tosi mukava kuulla kaikkia juttuja asunnosta esim. et miten sulla on arki alkanu omassa kämpässä, kaikkia ihmettelyn aiheita yms. Kauhee sisustuskuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa rakastan tehä näitä! :-D Ehdottomasti täytän nää sun toiveet

   Poista
 7. noi verhot aaaaah!!!!!!!!

  VastaaPoista