VALENTINES DAY ALONE

torstai 14. helmikuuta 2013

Haha miten masentava otsikko :-D Taas on ollut pientä hiljaiseloa blogin puolella. Työharjottelu vie multa vaan kaiken ajan ja energian, enkä ikinä kerkeä valosalla ottaa kuvia. Tänäänkin yritin huonolla menestyksellä saada kivoja kuvia tosta uudesta neuleesta ja luurista.. Päätin silti uhmata omaa kriittistä silmääni ja tulla päivittelemään näillä kakka-kuvilla. Onneksi aletaan olla pikkuhiljaa jo voiton puolella tästä talvesta :-)

Aloitin tosiaan varmaan kaikille tutuksi tulleen Sheinside-sivuston kanssa yhteistyön ja sain valita ensimmäisen tuotteen heiltä ja päädyin tähän ihanaan lämpöiseen neuleeseen<3  Neule löytyy täältä.
Toinen tämän viikon piristyspaketti oli tää luuri Ebaysta!

Mun tämän päivän ystävänpäivä suunnitelmat meni pieleen, joten viettelen tämän illan parhaista parhaimmassa seurassa, eli itseni kanssa<3 Yöllä sitten saan seuraksi yhden humailaisen Abi-miehen... :) Nyt jatkan iltaa netissä surffaillen ja telkkua töljöttäen.

16 kommenttia:

 1. mäki toivon, että saisin mun oman abimiehen viereen yöksi, mutta turha toivo ♥ täällä on toinen forever alone, haha! hyvää ystävänpävää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa hyvää yatävänpäivää jälkikätee sullekki :)

   Poista
 2. mistä oot ostanu sun kaukolaukaisimen? ja paljonko makso? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dihitarvike.fi ja makso muistaaksee about 10€ :)

   Poista
 3. oi mikä ihana turhake toi puhelinjutska on ♥ rakastan kaikkee tollasta pientä joka kuitenki sitte piristää tosi paljon! ihana blogi sulla, keep going! ♥

  VastaaPoista
 4. Käyks toi luurijuttu kaikkii puhelimiin vai pelkästää iphonee? Ja paljon toi makso? :) Ja onks sil helppo puhuu ja sillee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On noita mun mielest melkee kaikkii puhelimii sopivii :) ku melkei kaikishab on sama se kuuloke reikä. Ja jotai 7€ tais olla ja on helppo puhuu!

   Poista
 5. onks sulla viel sitä vanhaa blogia? :) jos on ni voisiks linkat sen tähän ku en löydä sitä enää mistään..

  VastaaPoista
 6. mikä järkkäri sul on siin tosi hyvä laatu!? :) tää blogi on maailman paras!!!!!!!!!! i love you

  VastaaPoista