TUESDAY THOUGHTS

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Heipparallaa! Aattelin tulla vielä tälle illalle päivittelemään senkin uhalla, että muutamat nyrpistelee siellä ruudun toisella puolen nenäänsä näille puhelinkuville. Nyrpistelen vähän meinaan itsekin, kun nyt on tullut pari postausta viime aikoina jotka ei kauheesti miellytä mun silmää. Mulla on myös aikeissa vähän muuttaa tän blogin sisältöä niin, että lifestyleä tulisi olemaan vähemmän, ja silloin kun sitä olisi, niin pääasiassa ne olisi nimenomaan näitä puhelinräpsyjä, koska itse henk.koht tykkään enemmän lifestyle-kuvista siinä muodossa. Niitä tulee otettua helpommin ja enemmän kaikista erilaisista tilanteista, kun taas kameran kanssa on aina niin vaikeaa + se painaa ihan liikaa :D 

Syy siihen, miksi haluan vähentää vielä lisää mun yksityiselämästä kertomista- ja kuvaamista on se, että vasta viime viikonloppuna mä jotenkin sisäistin sen kuinka paljon tuntemattomia ihmisiä lukee, katselee ja arvostelee mun tekstejä, kuvia ja niissä esiintyviä ihmisiä. Tosi harvoinhan mulle mitään pahoja kommentteja tulee, mutta päätin aloittaa tarkemman linjan jo nyt, koska musta on kamalaa lukea joidenkin blogien kommenttibokseja, joissa haukutaan postauksessa näkynyttä kaveria tai perheenjäsentä. Semmoset ajatukset  tänä iltana, nyt iltapuuhiin! :-)

Ps. huomiseen asti kerkeää vielä osallistua Chicnova-arvontaan!(click)Instagram @hennakaarinaa

20 kommenttia:

 1. oot ihan mielettömän kaunis! :-) ja toi linja on just hyvä, sillä tosiaankin jotkut aivottomat käy moittimassa jokasesta asiasta, ja sanoo jopa rumasti. alanki seuraamaan sua btw instassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä :/ Mulla ei mee jakeluun mitenkään se, että jotkut kommentoi kaikkia hirveyksiä tuntemattomille

   Poista
 2. tosi törkeetä haukkua ihmisiä VAIN ulkonäön perusteella (vaikka en tiedä, tietääkö oikeesti..) Mutta itselläni ei kävisi mielessäkään haukkua ketään, jota en tunne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja kun se on useimmiten ulkonäön ja oman olettamuksen perusteella, minkä blogista saa, mitä aletaan sitten haukkumaan ym :/ Ei kävis mullakaan..

   Poista
 3. Mä tykkään tosi paljon just tälläsistä postauksita, jossa on tilannekuvia ja puhelimella otetut kuvat on sillon ihan ok :) Tääkin postaus oli oikein kiva ja Harjakainen on muuten niin hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tilannekuvat arjesta on parhaita koska ne on yleensä aina mielenkiintoisimpia! :D Haha Aku on paras<3

   Poista
 4. Täydelliset hiukset, tahtoo! :)

  VastaaPoista
 5. Musta on ollu tosi mukava seurata ihan näit lifestyle postauksia ihan vaan senkin takia ku oon ite vasta muuttanu kouvolaa ja vähän pihalla kaikesta. :D Haluisitko vinkata jonkun hyvän kiinalaisen ravintolan täällä? :) Mulle on myös tulossa parin viikon kuluttua tyttösii kylää ja pitäis viedä ne johonki viihteelle, niin missä kaikki täällä käy juhlimassa?
  Kiitos ihan hirveesti jos viitit vastata!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Mei lok on tosi hyvä ja se on siis keskustassa hansassa. Veturiinkin tuli uusi kiinalainen, missä en oo vieläkään muistanut käydä, ja se taitaa olla Mei lokin omistajien myös. En oo ihan satavarma mutta noin muistelisin :)

   Ja Kouvolan naurettavasta yöelämästä.. Amarillo on täällä se menomesta, eli sinne kannattaa sitten suunnata, ellei halua päätyä tyhjään baariin :D

   Poista
 6. Voi miten kaunis oot! Just kiva vaan, et painottuu enemmän lifestyleks! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luit hiukan väärin, koska sanoin että lifestyle vähenee ;)

   Poista
 7. kivan näkönen toi leoclutchi :)

  VastaaPoista
 8. oot kyllä tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 9. ihania kuvia! :) oot tosi nätti, oon kateellinen :) ;) otathan kuitenkin kesällä järkkärillä muitakin kun asukuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) joo otan tietenki! Ei tää tarkota sitä ettenkö ottais muustaki ku vaatteista kuvia vaan että tulee suppeammin kuvia ja juttuja mun yksityiselämästä :)

   Poista
 10. Paljos siulla on hei nelijöitä tossa sinu asunnos? (=

  VastaaPoista