DREAMING ABOUT NEW YORK?

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pääsin Indiedays Inspiration-bloggaajana mukaan Indiedaysin ja Libressen yhteistyökampanjaan (FB-sivu, jota New Yorkiin haluavat tulevat tarvitsemaan löytyy tästä), jossa on mahdollisuus voittaa matka kahdelle New Yorkiin! Lähdin kampanjaan mukaan, koska 1) kuinka usein on mahdollisuus voittaa matka New Yorkiin? 2) kukapa sinne ei haluaisi? ja   3) ootteko nähneet ne mainokset?? :-D Ekan kerran kun näin sen mainoksen mä oikeesti nauroin ääneen, mikä on harvinaista mainoksia katsellessa.

No mitäs sitten täytyy tehdä, jotta voisi päästä New Yorkiin? 
Libresse-pakkauksista löytyy niitä Pink Ticket:tejä ja sellaisen löydettyänne pitäisi käydä napsuttelemassa se koodi tänne(click!) ja siten olette mukana kilpailussa. Finaaliin pääsee kaikki, jotka on pink tickettejä sinne sivustolle klikkaillut! Extra-tikettejä on tietyissä kaupoissa ympäri Suomea ja ne löytyy tuolta samaisilta Libressen FB-sivuilta. Kouvolasta niitä löytyy torkkarin K-kaupasta, eli mun vakkarikaupasta hehe... :-D Jos ei ole onnea matkassa, kun kaupassa valkkailee Libresseä ostoskärryyn, niin  Pink Tickettejä vois myös myöhemmin löytää netistä ja siitäkin tulee Libressen FB-sivuille ensimmäisenä tietoa!

Pääpalkinnon lisäksi arvotaan vielä Nellylle lahjakortteja, joita en itse ainakaan myöskään pistäisi pahitteeksi... Eli aika hyvät palkinnot tässä skabassa kyseessä :) Joten ei kun vaan Pink Tickettejä metsästämään!

Pääsylippusi New Yorkiin on tämän näköiset pakkaukset...
...ja tämän näköiset on maisemat, joihin voit päästä:


KELPAIS!!

Photos: täältä / täältä / täältä / täältä / täältä / täältä / täältä / täältä / täältä

3 kommenttia:

 1. mä en oo kyllä ikinä halunu nykiin ennemminki haluaisin lontooseen uudestaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas ei oo Lontoo koskaan kauheesti innostanut, vaikka monet kaverit on siitä aina tosi innoissaan! :D

   Poista
 2. I ran acгosѕ thіs sitе οn googlе and ωе
  haνe been haρpy уou had coupons

  Ηere іs mу ωebpage green smoke Coupons

  VastaaPoista