BLACK AND YELLOW

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Heipsan! Ihana sää ollut tänään ja tulikin näissä vaatteissa tosi kuuma tuolla pihalla - näitä kelejä on ooteltu! Huomenna tosin taitaa taas sataa, että se sitten siitä :-D Mutta sentään tänään sai nauttia. Nyt ollaan pienellä porukalla katselemassa Suomen peliä telkusta, joten tässä melussa ei oikein ajatus kulje tämän tekstin kanssa...

Uusi hattu pääsi käyttöön ja ei voi kyllä muuta kuin ihmetellä, että miten oon ennen pärjännyt ilman hattuja... Huonon hiuspäivän pelastus ja tekee asusta heti ihan erinäköisen. Nyt kone kiinni ja nenä kohti telkkua, moikkamoi!hattu: H&M / karvaliivi: Seppälä / neule: Chicnova* / shortsit: GinaTricot / laukku: Chicnova / kengät: K-kenkä

*saatu blogin kautta

30 kommenttia:

 1. Sulla on nykyään tosi ihana tyyli ja tykkään muutenkin enemmän tavastas postailla nykyään :--)

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanaa kuulla et muutkin tykkää tästä tavasta! :-)

   Poista
 2. Oonkohan ainoa kenellä alkoi soimaan toi otsikon biisi päässä :D? Ihanat asukuvat :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/5/13 22:29

  hei, luin jostai hieman vanhemmasta postauksesta, että sun hiukset rasvottuu helposti /nopeasti. Mulla oli sama, kunnes lopetin suoristamisen ja kihartamisen hetkeksi kokonaan. Nyt hiukset rasvottuu hitaammin ja oikeesti tuntuu pehmeiltä ilman muita hiustuotteita :) jos siis suoristat yms tosi usein, nii suosittelen vähentämistä, jos se auttaisi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun mä en oo about kuukauteen jaksanut ku vaa toosi harvoin tehä tälle tukalle mitään :D lopetin myös lakan käytön melkein kokonaa joten en tosiaakaa tajua miten on mahollista...

   Poista
  2. Tukan rasvottuminen yleensä vähenee ihan sillä, että ei pese sitä heti vaikka meniskin likaseks. Tietysti vaikeeta antaa tukan olla likanen jos on paljon menoja tms, mutta toimii. Koska kun tukkaa pesee, niin poistaa päänahasta ne kaikki luonnolliset rasvat, jollon päänahka tuottaa nitä vaan lisää. Jos vaan alkaa peseen harvemmin niin ajan kanssa tukan rasvottuminen vähenee, joskin siihen tietty menee hetki aikaa että näin käy. Avuks voi tietysti ottaa kuivashamppoon ja hiuspuuterin. Musta ne tuo jo ihan kivasti rakennettakin tukkaan, minkä takia oon ihan erottamaton kumpaisenkin kanssa nykyään :D Mutta kuivashamppoo oikeesti toimii, ja sillä saa oikeesti pidennettyä pesuväelejä.

   Vielä yks syy, joka voi vaikuttaa tukan rasvoittumiseen on e-pillerit. En tietysti tiedä syötkö semmosia, mutta ainakin osalla mun kavereista on tukan likaantuminen nopeutunu e-pillereiden alottamisen myötä. Siihen tietysti auttaa vaan joko pillereiden vaihto tai sitten yrittää elää sen asian kanssa ja vaikka ottaa avuks sen kuivashamppoon :D Tulipas pitkä kommentti, mutta ajattelin että ehkäpä löydät tän avulla jonkun syyn sille, miks sun päänahka ja tukka käyttäytyy tolleen! :)

   Poista
  3. Mä itseasiassa koko kevättalven pidensin hiusten pesuvälejä ja onnistuinki siinä hyvin eikä rasvottunu kauheen nopeesti. Mä lopetin niiden e-pillereiden käytön about kuukausi sitte joten musta tuntuu et mulla nyt vaikutti se lopettaminen tähän... Ja kuivashampoon mä ostin viime talvena, mutta sitä tulee aika harvoin käytettyä, mut vois kyl ottaa nyt taas enempi käyttöön.
   Kiitos kun jaksoit vaivautua näin pitkään kommenttiin! :-)

   Poista
 4. Anonyymi8/5/13 22:56

  Mä oon taas alkanu huomaamaan näiStä kuvista just sen että sun tukka näyttää tosi likaselta ja sottaselta... Häiritsevää jotenki kun näyttää niin suttuselta! Voi olla se et niit ei vissii oo suoristettu tai sit se mitä sanoit että tukka likaantuu nopeemmin? Ootko ite huomannu samaa? En sano mitenkää pahalla tätä mut jotenki häiritsevää mut silti kivoja kuvia ja vaatteita ja ihanan paljon postaat :) voisitko tehä postauksen miltä sun tukka näyttää pesun jälkee itestää kuivuneelta ja sit taas suorana ja kiharana ja jotai kampauksia? Olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi8/5/13 23:03

   mä oon kattellu samaa et se näyttää likaselta :o

   Poista
  2. Ei ne näissä kuvissa mun mielestä näytä :o mut monissa muissa.. Ja mä en oo jaksanu enää about kuukautee suoristaa, käyttää lakkaa tai mitää muutakaa ku koulu on niin lähellä ja ainut mihin jaksaa panostaa on vaatteet joinain päivinä. Musta tuntuu et e-pillereiden lopettaminen vaikutti toho tukan rasvottumisee ku niiden lopettamisen jälkee alko, vaikka vähensin niiden laittamista.. Toivottavadti ohimenevää :D ja pitää miettiä tota hiuspostausta!

   Poista
 5. Anonyymi8/5/13 23:07

  Pistin sulle sähköpostia! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/5/13 06:28

  Ihana asu henna!!:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9/5/13 09:54

  Sul on ihana blogi. Ja ihana asu !

  VastaaPoista
 8. Ihana tyyli <3
  http://inspirationmania.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Anonyymi9/5/13 11:56

  Mulla on pari kysymysta tuosta Chicnovasta, koska ajattelin tilata sieltä ittelleni laukun niin haluaisin että vastaisit mulle näihin kysymyksiin:

  -Onko se luotettava?
  -Tuoko ne paketin kotiovella vai pitääkö se hakea jostain esim. matkahuollosta?
  -Toimittaako ne ilmaiseksi suomeen vai pitääkö siitä maksaa jotain? (en tarkoita tulleja)
  -Kauanko sulla on mennyt pisimmillään paketin saamiseen?

  Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. On luotettava :)
   2. Postista oon isommat paketit hakenu mut pienimmät mahtuu postiluukusta :)
   3. Ilmaset postikulut
   4. Kahdessa viikossa on mulla tullu aina :) ei oo ainakaan sitä kauempaa mennyt!

   Poista
  2. Anonyymi9/5/13 17:55

   Kiitos! Sun blogi on kyllä ihana! :)

   Poista
 10. Anonyymi9/5/13 14:54

  ei todellakaa näytä likaisilta noi hiukset!! ja tosi kivat vaatteet, ei ihan jokaisel vastaantulijal nää tollasii kuteita, ja oot kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mustakaan näissä näytä! Kiitos paljon! :')

   Poista
 11. Täydellinen asu! oot upea :-)

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Anonyymi9/5/13 20:03

  Kysyin sulta pari kysymykset siitä chicnovasta ja unohdin kysyä että tuleeko sieltä joku lappunen kun paketti on saapunnut matkahuoltoon tai postiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulee lappu kotiin niinku muualtakin tilatessa :-)

   Poista
 13. voih ihana asu!! tykkään muutenkin tosi paljon sun blogista ja tyylistä:-)

  http://one-day-at-a-time-sara.blogspot.fi/

  VastaaPoista