BLACK, WHITE AND NUDE

lauantai 18. toukokuuta 2013

Heipsan! Äsken tulin kotiin ristiäisistä ja tuli älytön inspis kuvailla, kun parvekkeelle paistoi niin nätisti aurinko! Tuumasta toimeen, vaatteiden vaihtoon ja itselaukaisut partsilla kehiin :-D Eli näitä vaatteita ei ollut ristiäisissä - en vaan jaksanut kuvata lähes kokomustaa asua taas tänne. 

Ja vielä noista mun ihanista valkoisista jaloista... Niiden kimppuun en ole vielä jaksanut itseruskettavan kanssa hyökätä, mutta ei mun ylävartalon+naaman ero jalkoihin tällä hetkellä ihan noin suuri kuitenkaan ole :-D Voisin huomenna senkin urakan hoitaa, niin pääsisi ensi viikolla avaamaan kunnolla shortsi- ja hamekauden!

hattu: h&m / paita: Sheinside (suoraa linkkiä tässä)* / shortsit: h&m / kengät: Ellos

*blogin kautta saatu

14 kommenttia:

 1. Vvaau oot kaunis:)

  VastaaPoista
 2. mitä itseruskettavaa käytät? :)

  VastaaPoista
 3. Hei mitä itseruskettavaa käytät?=) ja oisko sinulla joitakin hyviä vinkkejä, kun en ole ikinä aikaisemmin itseruskettavaa käyttänyt, mutta nyt ajattelin saada valkoiseen kroppaani vähän väriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. St. Moritzia :-) Mä en oo mikään itseruskettavien asiantuntija ja oonkin tosi laiska sen levittämisen suhteen.. Mutta aina pitää muistaa kuoria iho, ennen kuin levittää sitä ja rasvalla on hyvä kosteuttaa sitä ihoa, jotta rusketus pysyisi hyvänä. Suosittelen tota St. Moritzia, koska sillä tulee kerralla hyvä rusketus eikä yhtään oranssi! Sen kanssa saa vaan olla pirun nopea. Mut netistä muista blogeista löytyy varmasti laajempaa tietoa itseruskettavan käytöstä :)

   Poista
 4. ootpas nätti ja kiva asu :)

  VastaaPoista
 5. ihana blogi ja oot tosi nätti :) ! käy kattomassa mun blogi ja liity lukijaks jos tykkäät :)

  minjakaroliina.blogspot.com

  VastaaPoista