MAHDOLLISUUS SAADA PINK TICKET

torstai 16. toukokuuta 2013

Palkintojahti lähestyy! Tulin muistuttelemaan teitä vielä Indiedaysin ja Libressen yhteistyökampanjasta, jossa olen mukana Indiedays Inspiration-bloggaajana. Aikaisemmasta postauksestani(click!) löytyy kattavat tiedot kilpailusta, mutta kertaan ne vielä nopeasti tähän: Libresse-pakkauksista löytyy niitä Pink Tickettejä ja sellaisen löydettyänne pitäisi käydä napsuttelemassa se koodi tänne(click!) ja sitten olette mukana kilpailussa! Finaaliin pääsee kaikki, jotka on Pink Tickettejä tuonne sivustolle klikkaillut! Pääpalkintona on kaksi shoppailumatkaa New Yorkiin, eli ei mikään turha palkinto ;-) 

Siis mikä palkintojahti lähenee?
Kilpailun viimeinen vaihe, eli Online-lippujahti, jonka kautta voit löytää virtuaalisia Pink Tickettejä. Eli jos et vielä ole rekisteröitynyt kampanjasivuille(click!) ja tykännyt Libressen Facebookista(click!), niin nyt se kannattaa tehdä, koska sieltä löytyy tarkempaa tietoa palkintojahdista ja kaikesta muustakin. Samassa paikassa voit osallistua myös viikkokilpailuihin, joista voi voittaa niitä Nelly:n lahjakortteja. Kilpailun käänteistä ja tapahtumista pysyt parhaiten kärryillä tilaamalla Libressen uutiskirjeen(click!).

Kampanjasivuilta löytyy myös lähtölaskenta palkintojahdin alkamiseen, joten kannattaa käydä välillä vilkuilemassa sitäkin!

Toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti, sillä nyt seuraa pieni kilpailu! Teillä on nyt myös mahdollisuus saada lipukkeita, joilla voi osallistua kilpailuun, kommentoimalla tähän postaukseen, että miksi juuri sinun tulisi voittaa matka New Yorkiin. Muistathan pistää sähköpostiosoitteen mukaan. Valitsen mielestäni parhaat 2-5 kommenttia ja lipukkeiden saajista päättää Indiedays ja Libresse. Osallistumisaikaa on lauantaihin 18.5. Ilmoitan blogissani tiistaina 21.5. voittajat! Nopeimmat parhaat kommentit voidaan palkita lipukkeilla!

14 kommenttia:

 1. Haluaisin matkustaa nykiin koska minulla on siellä sukulaisia joita en ole nähnyt pitkään aikaan ja heitä olisi ihana tavata! Shoppailu on tietenkin aina vain plussaa ja mikä olisikaan parempi yhdistelmä kuin sukulaisten tapaaminen pitkästä aikaa ja shoppailu!:)

  heini.frost97@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Haluisin matkustaa New Yorkiin, koska olen aina haaveillut sen mahtavista ostosmahdollisuuksista ja kaupoista, joita Suomesta ei löydy. Olisi hienoa päästä katsomaan tuttuja nähtävyyksiä, mitä näkee jenkkisarjoissa :) New York tulee aina olemaan salainen haaveeni, jonne haluaa päästä, mutta koska olen opiskelija, niin se ei olekkaan niin yksinkertaista ja helppoa vain lähteä.. Vaatekaappikin ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä, kun annoin kavereilleni käyttämättömiä vaatteita, saisin vähän täytettä kaappiin nykistä :-)

  jjuliaau@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mä haluaisin matkan nykiin koska mulla asuu sukua siellä erittäin paljon, mun isän äiti ja vaimo ovat syntyperäisiä jenkeistä joten sukujuuret kiinnostaa! Ja tietenkin shoppailu, new york on unelma kaupunki siihen! :-) Tietenkin kun koko suomen tv on täynnä jenkkisarjoja niin kiinnostaa ylipäätään ihan kaikki jenkkilässä.

  paelli-@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Matka itsessään olisi mahtava kokemus, kun olen vain muutamaan otteeseen ulkomaille päässyt, sekin pienessä iässä. Matkustelu itsessään on mulle tosi tärkee juttu ja pyrin sitä sitten täällä Suomen rajoissa totetuttamaan mahdollisimman paljon, tulevaisuudessa toivottavasti myös ulkomailla, mutta itse NYC olisi mahtavaa. Ja kaikki ne nähtävyydet ja se koko kaupunki ja totta kai liikkeet missä rahaa palaisi, olisi aivan mahtavaa päästä kokemaan. Mulla ei sellaista tilaisuutta kuitenkaan satu olemaan kun matka sen verran kalliiksi tulisi ja muutamaan vuoteen sinne ei ilman tälläisiä kilpailuja tulisi mahdollisuutta päästä. Muutama tuttukin siellä päin asustelee, joten heitäkin olisi mukava tavata :)

  anzukka.97@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Haluisin matkan New yorkiin koska en oo koskaan lentokoneella matkustanut ja shoppailu!! ;)

  VastaaPoista
 7. New York kuuluu ehdottomasti listaan "paikat, joissa pakko päästä käymään." Kuuluu ja on aina kuulunut. Se koko paikka itsessään on jotenkin niin lumoava; ne kerrostalot, pilvenpiirtäjät, nähtävyydet, shoppailumahdollisuudet jne. Frendejä, Sinkkuelämää ja Gossip Girliä fanittaneena ois jotain niin siistiä päästä näkemään se kaunis kaupunki, missä nää kaikki sarjat on kuvattu. Pelkkä ajatus siitä, että voisin jonain päivänä päästä Nykiin saa perhoset lentelemään mahanpohjalla. Rakastan matkustamista paljon, mutta koska vanhempani eivät pidä siitä, olen käynyt ulkomailla vain kolmesti ja ihan tässä Euroopan rajojen sisäpuolella. Rahan takia mulla ei oo varaa matkustella kovin usein, joten tällanen matka ois unelmien täyttymys. Oon kovin kiinnostunut Yhdysvalloista muutenkin, jopa niin paljon, että voisin joskus muuttaa sinne. Siksi olisi myös mahtavaa päästä katsomaan ihan paikan päälle millainen tämä ihmeiden maa oikein onkaan (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hups, sähköposti unohtu.
   pauwee@hotmail.com

   Poista
 8. koska isoa omenaa ei voi katsoa kuvista, eikä tuntea sitä fiilistä tv:n läpi vaan se pitää tuntea ja kokea ♥
  karokarokaro@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Mä haluan nykiin ehottomasti, koska en oo ikinä ollu missää vähääkään sen kaltaisessa suuressa kaupungissa, kokenut sen ainutlaatuista tunnelmaa ja ihmisten paljoutta. Haluaisin päästä shoppailemaan ja kahvittelemaan paikkoihin, joihin en muuten luultavasti ikinä tule pääsemään. Yksi suurimmista unelmistani olisi päästä new yorkiin time squarelle jonain päivänä! Tv:stä nähty Amerikka olisi mahtavaa päästä kokemaan ja näkemään itse omin silmin.

  mirak96@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Haluaisin nykiin, koska en oo ikinä käynnyt ulkomailla ja suurin haaveeni olis päästä juuri New Yorkiin. Oon pienestä pitäen unelmoinu muuttavani sinne tai edes pääseväni käymään siellä. Meillä ei oo ollut kumminkaan varaa matkustaa minnekkään, joten tää matka ois miulle täydellinen tilaisuus ja unelmien täyttymys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii sähköposti on mmimmi-98@hotmail.com

   Poista
 11. Ehkä tärkein monista syistä miksi just mun pitäis päästä nykkiin on se, että mun tärkee serkku asuu siellä ja toimii graafikkona. Harmi vaan että nähään ehkä kerran pari vuodessa joten ois ihan mahtavaa päästä tapaamaan sitä ja sen uutta poikaystävää Brooklyniin. Rakastan muutenkin matkustamista ja New York on ollu haaveena jo monta vuotta.

  Mikaelamalka@gmail.com

  VastaaPoista