PINK TICKET:IN PALKINTOJAHTI

torstai 6. kesäkuuta 2013

Kuten olen jo aiemmin kahdessa postauksessa kirjoittanut, niin olen mukana Indiedays Inspirationin ja Libressen yhteistyökampanjassa nimeltä Pink Ticket, jossa on jaossa kaksi huikeaa shoppailumatkaa New Yorkiin ja eri suuruisia lahjakortteja Nelly.com:iin. Nyt olisi luvassa viimeinen info tästä aiheesta!

Pink ticket-metsästys huipentuu nyt tähän kolmanteen vaiheeseen, eli palkintojahtiin. Tällä kertaa ticketin saaminen on tosi helppoa, sillä saatte pink ticket-koodin suoraan mun blogista, eikä tarvitse metsästää niitä! Näitä löytyy myös muiden Indiedays Inspirationin tässä kamppanjassa mukana olevien blogeista ja tietenkin myös niistä Libressen pakkauksista sekä netistä mm. heidän facebook-sivuiltaan. Aikaa on vielä 30.6. asti rekisteröidä niitä koodeja tänne

Ps. Libresse on kehitellyt myös kätevän kuukautiskalenterin, Periodicalin, jonka voi ladata AppStoresta  kännykkään! Tää on itseasiassa aika hyvä, koska mulla ainakin iPhonen kalenteri tyhjentää aina kuukauden jälkeen sen edellisen kuukauden kaikki merkinnät, mikä on tosi ärsyttävää :-D En sitten tiedä onko kyse asetuksista, tietääkö joku?

Tästä voit kopioida koodin suoraan: DIN6YRGT0Y ja tänne sivustolle käyt sitten heittämässä sen! Helppoa kuin mikä :-)

1 kommentti:

  1. Ärsytää ku tota sovellusta ei saa kai android-puhelimiin :-(

    VastaaPoista