WANT THESE CLOTHES

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kamalasti postauksia tulossa ja paljon kaikkea muutakin tekemistä ja menoa joka päivälle sekä niin ihanaa säätä, ettei millään viitsisi koneen parissa hääriä! Niitä teidänkin ehdottamia postausehdotuksia haluaisin alkaa toteuttamaan, mutta aika ei meinaa millään vaan riittää :-D Mutta nyt tähän tämän postauksen aiheeseen.

Kokosin yhteistyökumppanini AX Paris:in* sivuilta omat tämän hetkiset lempparini ja etenkin ekan kollaasin kaikki jutut kuumottelee kovasti. Mekoista en edes ala sanomaan mitään, kun en kaikkia sivuja niistä jaksanut edes koluta ennen kuin välilehdet oli ihan täynnä ihania kesämekkoja... Kyllä toi vaan on semmonen mekkoparatiisi halpojen hintojensa kanssa :D Mitäs tykkäätte mun lemppareista?
Tuotteisiin pääsee tekstiä klikkaamalla: housut / kengät / hame / lappushortsihaalarit.
Tuotteisiin pääsee tekstiä klikkaamalla: ensimmäinen mekko / toinen mekko / kolmas mekko
Tuotteisiin pääsee tekstiä klikkaamalla: ensimmäinen mekko / toinen mekko / kolmas mekko.


*Postaus toteutettu yhteistyössä AX Parisin kanssa.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/6/13 01:39

  Ihania vaatteita!:) ps. sori kun utelen, mutta mun bloggaus on vasta alussa ja mietin, että miten oot saanu yhteistyökumppaneita?? Käytätkö adsensee? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Adsensea en oo ikinä käyttänyt, mutta tradetrackeria käytin aluksi. Sillä tosin tienaa tosi heikosti :/ ja itse olen ottanut joihinkin yhteistyökumppaneihin yhteyttä ja osa taas minuun. Kivoimmat kumppanit olen itse kysymällä saanut, paitsi Indiedays Inspiration josta otettiin minuun yhteyttä :)

   Poista
 2. Toi ensimmäinen kukkamekko on ihan täydellinen!

  VastaaPoista