RANDOM PHOTOS

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Meripäivistä selvitty ja kuvasaldo on valitettavasti pyöreä nolla, joten sieltä ei postausta ole tulossa. Eipä ne ruokakojut ja humalaiset ihmiset postauksen arvoisia olisikaan :-D Tämän päivää oon hoivaillut kotona poikaystävää, joka on kipeillyt jo pidemmän aikaa ja itsekin vähän parannellut eilen pahentunutta nuhaa. Käytiin ruokakaupassa ja ostettiin tälle ja huomiselle päivälle semmoiset mätöt, ettei tarvitse kämpästä poistua ennen huomista iltaa, kun se lähtee takaisin sinne inttiin. 

Kohta alkaa telkusta joku leffa, joten tulin ennen sitä heittämään viime päiviltä muutamat kuvat tänne :-) 
Tämmösiä "napapaitoja" mulla ei kamalasti ole (ainakaan sellaisia mitä käyttäisin), joten tämä oli hyvä lisä mun vaatekaappiin. Tosi kivan näköisiä korkeavyötäröisten shortsien tai hameiden kanssa! Saatu yhteistyössä Oasapin kanssa ja suora linkki tuotteeseen tässä* :-)
Ihanaa, kun vihdoin mulla on pakastin, niin voin ostaa pinaattikeittoa, kasviskeittoa, pizzoja ja muita pakasteita! Kuvassa oleva on kasviskeittoa ja niiin hyvää<3 Pakasteruoat on kyllä tämmösen laiskan kokin pelastus!
Kuten aikaisemmassa postauksessa taisin sanoa, että Seppälästä on tullut mulle jonkinlainen neuleiden hamstrauspaikka. Tämäkin musta neule roikkui siellä -70% alennuksessa ja taisi maksaa ainoastaan 11 euroa! 
Talvella tulee kova ikävä tuoreita kirsikoita, mansikoita, mustikoita ja herneitä... Pitää vielä nauttia kun kerkeää!

*saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Toi paita ekassa kuvassa on hirmu kiva :) Kelpaisi itellenikin !

  VastaaPoista
 2. noi shortsit on ihanat!! ja miten ison pakastimen hommasit? meillä on ihan perus pakastin eikä sinne mahdu ku muutamat pizzat ja vihannespussi. blaaah! :D

  VastaaPoista
 3. mistä sun mustat shortsit on? ihan täydelliset!

  VastaaPoista
 4. Henna - Eikös! :)

  JennyMerica - Kiitos :) Semmosen pienen, muttei kuitenkaa sitä kaikkein pienintä kokoa mitä niitä on! Tohon mahtuu just hyvin kaikki tarpeellinen :)

  Anonyymi - Ginasta!

  VastaaPoista