BLOGITOUHUIHIN KULUNUT AIKA

lauantai 17. elokuuta 2013

Nyt on viikko (itseasiassa muutama päivä ylikin) kulunut siitä, kun kerroin alkavani seuraamaan blogiin kulunutta aikaa tämän postauksen innoittamana. Olisi siispä luvassa kooste viikon ajalta blogiin kuluttamastani ajasta. Yllätyin vähän, koska yleensä postausta kirjoittaessa (saatika niitä kuvia ottaessa) ei edes huomaa sitä ajankulua ja sitten onkin yhtäkkiä tunti hurahtanut. En varmastikkaan muistanut jokaista kommentteihin vastaamista, postausideoiden ylös rustaamista ja muita blogijuttuja ylös kirjata, mutta suurin osa taitaa olla tässä!

Tiistai = 1h2min
- Kuvien ottaminen 15min
- Kuvien muokkaus 25min
- Postauksen teko 20min (sisältää kuvien lataamisen, postauksen kirjoittamisen, otsikon keksimisen, tunnisteet sekä kuvien asettelun
- Yhteistyöjutut 2min
Keskiviikko = 5h14min
- Kuvien ottaminen 1h
- Kuvien muokkaus 30min
- Postauksen teko 20min
- Toisen postauksen teko, joka jää ainakin vielä luonnokseksi 3h10min (liittyi vanhoihin kuviin ja vanhaan postaustyyliini, joten aika vierähti pirun nopeasti sitä tehdessä...:D)
- Kommentteihin vastaaminen 12min
- Yhteistyöjutut 2min (yhteistyöjutuilla tarkoitan saapuneita yhteistyöpyyntöjä ja nykyisten yhteistyöjuttujen hoitamista)
Torstai = 1h48min
- Kuvien ottaminen 40min
- Kuvien muokkaus 35min
- Postauksen teko 30min
- Kommentteihin vastaaminen 3min
Perjantai = 0min
- Vapaapäivä blogista kokonaan (lukuunottamatta pitkin päivää kommenttien lukeminen)
Lauantai = 2h33min
- Kuvien ottaminen 1h 
- Kuvien muokkaus 45min
- Yhteistyöjutut 15min
- Postauksen teko 25min
- Kommentteihin vastaaminen 8min
Sunnuntai = 5min
- Kommentteihin vastaaminen 5min
Maanantai = 38min
- Yhteistyöjutut 35min
- Kommentit 3min
Tiistai = 5h45min
- Yhteistyöjutut 20min
- Postauksen teko 35min
- Ulkoasuun liittyvät jutut 4h 50min (sen lisäksi vielä 24/7 mietinnässä oleva blogin nimi)

Yhteensä= 15h 12min

Yllättikö teitä yhtään tämä tulos? Ja ootteko ite kokeillu tätä samaa oman blogin kohdalla? 

9 kommenttia:

 1. Pidän tätä touhua turhana... Ei ketään varmaan edes kiinnosta lukea kuinka kauan sä käytät bloggaamiseen... Itse ainakin oon sujut sen kanssa kuinka kauan vietän aikaa bloggaamisen parissa yhdessä päivässä. Mua ei edes haittaisi vaikka mulla menis viis tuntia, se ainakin tarkottaisi että panostan. Eikö sun mielestä oo vähä turhauttavaa laskea joka vitun minuutti ? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiukkuinen anonyymi...

   Mua ainakin kiinnosti tää todella paljon ja yhteenlaskettuna toi bloggaamiseen käytetty aika on huiman suuri! Ei tämmöisen postauksen tekeminen tarkoita sitä etteikö olisi "sujut bloggaamiseen kuluvan ajan kanssa".

   Ja täähän just näyttää sen että Henna todellakin panostaa blogiinsa kun jaksaa käyttää siihen aikaa :) Turhauttavaks tätä en kuvailis, vaan just mielenkiintoiseksi :)

   Poista
  2. Anonyymi 09:56 - Sanoinko mä missään vaiheessa, että mua haittaa se, kun blogiin kuluu ton verran aikaa? Tän tarkotus oli vaan se, että mä itse näen sen todellisen ajakulun mikä tähän blogiin menee, kun itse ainakaan en ole koskaan laskenut ja tiedostanut tähän mennyttä aikaa, joten tuo todellinen ajankulu tuli mulle aika yllätyksenä. Tiedäthän sä ihan päivätyössäkin työtunnit ja sen miten paljon teet töitä kuukaudessa. Yhdessä aikaisemmassa postauksessa sitäpaitsi kyselin, että olisitteko halukkaita saamaan yhteenvetoa tästä ja muutamat sanoi haluavansa. Siksi siis toin tämän tänne bloginkin puolelle näytille :-D Ei se mun mielestä mitenkään turhauttavaa oo pelkästään viikon ajan laskea tähän kuluneet minuutit.

   laura - Nimenomaan, vaan että just näkee ja pystyy tiedostamaan sen kuinka paljon tähän käyttää aikaa :-) Ja kyllä mun mielestä ainakin olisi ihan mielenkiintosta lukea muistakin blogeista tällaisia!

   Poista
 2. Mun mielestä tää oli tosi kiva postaus! Tästä myös näkee sen että oikeasti käytät aikaa ja vaivaa tähän touhuun :)

  VastaaPoista
 3. tää postaus on mun mielest mielenkiintonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaki tää oli mielenkiintonen idea ja ois tosi kiva lukee muistaki blogeista tämmösiä!

   Poista
 4. täällä ei oo ollu piiiiitkään aikaan kuvaa sun kasvoista. miksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sellasia ihan lähikuvia siis, kun onhan tässäkin postauksessa kasvot ihan hyvin näkyvillä? :D Niitä ei vaan kauheesti nykyään tuu enää otettua jostain syystä.

   Poista