DETAILS

tiistai 6. elokuuta 2013

Eksyin eilen illalla ensimmäistä kertaa Pink Bubble-nimiseen blogiin. Tosi paljon mielenkiintoisia postauksia blogimaailmasta ja yksi mielenkiintoisimmista oli tämä postaus, jossa käsitellään bloggaamiseen kuluvaa aikaa. Päätin nyt siispä sen innoittamana alkaa seurailemaan ainakin viikon verran, että kuinkahan paljon tähän loppujenlopuksi sitä aikaa aina saa kulumaan! Voisin koota sitten viikon päästä yhteen johonkin postaukseen yhteenvedon niistä, kuten tuolla edellä mainitussa blogissakin on tehty. Miltäs kuulostaisi? :-)

Tällä kertaa tämänpäiväistä asua "details-kuvien" muodossa vaihtelun vuoksi. Lemppariaurinkolasit, valkoiset kynnet, uusi paita ihanalla yksityiskohdalla AX Parisilta* sekä uusi reppu Asokselta selässä<3
neule: Seppälä / shortsit: H&M / paita: AX Paris* / reppu: Asos / aurinkolasit: Chicnova*

*saatu blogin kautta

17 kommenttia:

 1. Anonyymi6/8/13 22:05

  Ihana asu! Toi reppu on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mäki tykkään!<3

   Poista
 2. Anonyymi6/8/13 22:21

  No nyt sul ei oo ainakaa menny paljo aikaa postaamiseen ku sul oli taas viikon tauko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niinhän mulla oli :/ Unohdin infota, että olin mökillä sotkamossa pe-ma ja siitä syystä ei postauksia oo kuulunu!

   Poista
 3. Anonyymi6/8/13 22:32

  Tosi kiva asu!! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä totta, että aikaa kuluu bloggaamiseen enemmän kuin uskoisi. Mutta työn tuloksen kyllä huomaa, on tosi onnistuneita kuvia! :----)

  www.elsanneli.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :-) Jännityksellä ootan niitä tuloksia, haha..

   Poista
 5. Kuulostaa tosi kivalta postausidealta, toteuta ihmeessä! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/8/13 11:05

  Postaile useammin <3

  VastaaPoista
 7. millä olet tehnyt bannerisi? omassa blogissani bannerini on myös ihan vain musta teksti valkoisella, mutta jostain syystä ladatessani sen bannerin bloggeriin, bannerin valkoinen tausta muuttuu harmaaksi taustaan nähden. osaisitko yhtään auttaa?:)

  VastaaPoista
 8. Vastaa-painike ei jostain syystä nyt toimi tässä postauksessa, joten vastaan nyt tähän. Eli dafont.com-sivustolta latasin tuon fontin ja paintilla taisin sen vaan sitten kirjoittaa ja rajata sopivaksi :-) Ei mitään hajua, että miten se sulla tollei tekee ;o

  VastaaPoista
 9. Ihana villapaita! :)

  http://jozellablog.blogspot.fi/

  VastaaPoista