PIKAKUULUMISIA

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Moikka! Tulin nyt päivittelemään tähän väliin vähän kuulumisia, kun poikaystävä otti pienet iltaunet ennen BigBrotheria. Tänään hain siis vihdoin ton siilipäisen vihreisiin pukeutuneen miehen vähän pidemmille lomille ja tää on kunnon luksusta nyt, vaikka se on ottanutkin jostain taas jonkun pöpön lomien ajaksi ja kuumeilee tossa vähän... Toivotaan, että noi unet nyt vähän auttais :-)

Mitäs ootte muuten mieltä tämän vuoden BB-asukeista?? Mulla oli vahvat epäilyt tota julkkis BB:tä kohtaan, koska olin ihan varma talon täyttymisestä joillain vuoden 2008 misseillä.. Noh, osittainhan ne epäilykset pitikin paikkansa, kun taloon asteli aika monta mulle ihan tuntematonta heppua (taikuri, mister gay, se seiskatyyppi, xl-missi...), mutta Frederik ja Andy tuli positiivisena yllätyksenä - kuten varmasti aika monelle muullekkin tuo jälkimmäinen ;-D Vaikka BB alkaa ollakkin jo vähän kulunut ja vuosi vuodelta tuntuu huononevan, niin pakko sanoa, että eilistä jaksoa katsoessa oli ihan syksyfiilikset! Siitä on vaan tullut semmonen joka syksyinen rutiini. Nyt mä lähden herättelemään tota unikekoa, heidåå!

15 kommenttia:

 1. Anonyymi5/9/13 02:10

  Mistä oot ostanu noita karhunvadelmia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita löytyy lähes jokasesta ruokakaupasta ainakin Kouvolassa! :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mä en oo kattonu bbtä enkä tuu kattomaankaan varmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun on ihan pakko aina kattoo joka vuosi.. :D

   Poista
 3. Anonyymi5/9/13 16:05

  mistä toi sun ihana ruutupaita on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onlysta muistaakseni ja moonta vuotta sitten :)

   Poista
 4. Anonyymi6/9/13 15:38

  Oot pari kertaa mainninut että tykkäät tilailla paljon kaikkea ebaysta, niin mitä sä sieltä yleinsä tilaat? En oikeen tiiä mitä uskaltaisin tilata laadun ja muun suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten tilaan koruja, iphoneen kuoria, rannekelloja, pipoja ym tommosia missä on aika hankala mennä koot pieleen :-D Kertaakaan en oo joutunut pettymään! Vaatteita tulee sitten tilattua, jos on joku tietty mielessä. Siellä kun on kuitenkin niitä vaatteita niiin paljon ja niin laidasta laitaan, ettei niitä jaksa alkaa selailemaan samalla tavalla kuin jotain Nellyn sivuja. Kaikissa, mitä mä oon sieltä tilannut, niin laatu on aika samaa kuin jossain h&m-tuotteissa, eli ihan perushyvä. Tilailemaan vaan! :)

   Poista
  2. Anonyymi7/9/13 17:27

   Millä hakusanoilla löydät hienoja koruja? :)

   Poista
  3. Ihan simppeleillä hakusanoilla, eli rannekoru=bracelet jne. Viimeisimpänä etin koruista semmosia missä on leijonan pää, ni käytin hakusanaa "lion head bracelet" :-D Ei se vaadi muutaku pientä enkuntaitoa taikka google kääntäjän käyttöä ;D

   Poista
  4. Anonyymi8/9/13 15:42

   Kiitos paljon :D

   Poista
 5. Omnom toi ruokakuva, näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista