THE SMALL JOYS OF EVERYDAY LIFE

torstai 3. lokakuuta 2013Kaivoin puolen vuoden tauon jälkeen teepannun sekä muut teetarvikkeet esiin. En edes tykkää teestä kamalasti, koska en ole löytänyt vielä sitä omaa lempparimakua, mutta sitruunan kanssa se on ihan hyvää. Oon enemmän glögi-ihmisiä ja siksi olinkin ihan innoissani, kun viime viikonloppuna cittarissa törmättiin Paulig Cupsolo-keittimen edustajiin, jotka tarjoili maistiaisia. Siltä laitteelta löytyy nimittäin myös normaalia kahvia, teetä ja glögiä vaihtoehtona ja oli muuten ehkä parasta glögiä mitä oon maistanut! Suunnitellaan nyt Aatun kanssa, että ostettaisiin ton nykyisen kapselikeittimen tilalle sellainen yhteiseksi joululahjaksi :) Toinen vaihtoehto olisi SodaStream, joten saas nähdä kumpaan päädytään!
Kouvolassa asustelevat saattoivat bongata mut Kouvolan sanomien muodin yö-liitteen kannesta sekä sisäpuolelta löytyvästä haastattelusta tossa melkein kaksi viikkoa sitten! Jännitin ihan törkeesti tota kansikuvaa, että minkä ne siihen valitsee, mutta onneksi olivat ihan hyvään kuvaan päätyneet :) En joutunut häpeämään silmiäni päästä, haha. En tiedä miten unohdin mainita tästä täällä, mutta instagramissa mua seurailevat kerkeskin jo sieltä tämän nähdä!
Maanantaina tuli pitkästä aikaa shoppailtua ihan kaupoissa, eikä nettikaupoissa, ja löysin halvalla h&m:stä kaksi ihanan väristä huivia. Yhteensä taisin about 10 euroa näistä pulittaa! Tein muutenkin ihan oudon paljon alennuslöytöjä - kerrankin näin päin!
Mun on ehkä pakko pistää taas uutta tilausta parfyymi.fi:hin, etten kuluta tota mango temptation body mistiä kokonaan loppuun. Tätä on niin ihana suihkutella kotipäivinä (joita mulla on aika monta päivää viikosta), kun haluaa nuuhkutella jotain hyvää ja hajuvedet tuntuu liian raskailta kotona hengailemiseen. 
Tämänhetkiset lemppari vaatekappaleet. Jokaisesta löytyy jokin juju, me likes!

Mikään ei voita uusien puhtaiden lakanoiden tunnetta iholla! Mulle on alkanut kehittyä jonkinsortin päähänpinttymä lakanoista ja siitä, että ne on samaa sarjaa, kun tähän asti meillä on ollut Aatun kanssa vain yhdet lakanat, joissa on molempien peitot ja tyynyt samaa sarjaa. Niin häiritsevää nukkua eripari lakanoissa :-D

10 kommenttia:

 1. Oh toi VSn Mango Temptation on niin hyvän tuoksusta, ehdottomasti tän hetken lemppari :-) Toinen raikas tuoksu on Pure Daydream!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pitääki kattoo kuvaus ton PureDaydreamin tuoksusta :)

   Poista
 2. tota mango temptationii ei oo nyt siel parfyymi.fi:ssä...? tai mä en ainakaa löytäny. onks toi rasva hyvää? kosteuttaaks se? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siel on täl hetkel tosi vähän tuotteita, ku on myyty loppuu nii monet :/ On toi joo yllättävän hyvin kosteuttavaa! Ja tosi riittosaa mun mielestä :)

   Poista
 3. Kun tilaat tuolta parfyymi.fi:stä niin onko se luotettava jaa paljonko postikulut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli se ihan luotettava ja 5€ tais olla postikulut :)

   Poista
 4. Kannattaa kattoo nordicfeel.fi niminen sivusto koska siel on suurempi valikoima noit vc ttuoksui!

  VastaaPoista