HIUSHÖPINÄÄ JA TEILLE ALENNUSTA

maanantai 25. marraskuuta 2013

Blogin puolelle en olekkaan vielä kerennyt päivittelemään hiusjuttuja, mutta siis viime viikolla multa vihdoin leikkailtiin huonoja latvoja pois ja on kyllä paljon paremmassa kunnossa tukka nyt! Melkein 10cm lähti pois ja tuli kyllä tarpeeseen! En muista milloin viimeksi olisin kerralla antanut ottaa noin paljon pois ja saatika milloin viimeksi muutenkaan mun hiukset ovat saksia edes nähneet. Nyt tuntuu hiukset paljon paksummalta ja terveemmältä<3 Vielä kun juurikasvun uskaltautuisi jollain pois värjäämään, niin alkais jo olla hiukset edustuskunnossa. 

Sitten vielä siitä alennuksesta! Eli taas olis kyse Kouvolan keskustan VeroModasta ja tällä kertaa saatte -20% alennusta huomisen ja keskiviikon ajan, eli 26.-27., mistä tahansa yläosasta. Kassalla vaan muistatte mainita lukevanne Henna's diarya :-) 

Ps. osaapas häiritä paljon, kun takin toisen käden hihan vetoketju on melkein kiinni :-D Pitäisi olla siis auki molempien...4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää... sekä tukka että toi sun asu! Ja ihanat aurinkolasit bongasin myös :p

  http://hennoaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä postauksen tosta sun laajakulmaobsusta? Olen harkitsemassa ostaa to samaisen kun sulla ni olis kiva nähdä jotain testikuvia ja kertoisit onko helppo oppia käyttämään ym.?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm kamalasti siitä ei kyllä riitä kerrottavaa, kun on tosi simppeli käyttääkkin, joten en tiedä saako postausta siitä ihan aikaseksi :/ Ainut juttu mikä sitä käyttäessä olis hyvä ottaa huomioon, niin tausta ja tarpeeksi tilaa, kun ilman mietittyä taustaa se laajis ei oikein pääse oikeuksiinsa! Esimerkkinä:
   Otettu laajiksella, mutta sitä ei edes huomaa: http://hennakaarina.blogspot.fi/2013/10/ootd-with-little-bit-of-pink.html
   Nämäkin otettu laajiksella ja laajiksen käytön huomaa paljon paremmin: http://hennakaarina.blogspot.fi/2013/10/black-and-blue.html

   Poista