RANDOM PHOTOS

lauantai 4. tammikuuta 2014


Yks mun lemppareimmista glögeistä! Vaniljan makuista, mutta maistuu mun mielestä tosi paljon banaanilta, eli tosi hyvää! Mä en vaan saa glögistä tarpeekseni ja en tiedä miten pärjään kesällä, kun silloin vihaan juoda kuumia juomia. Ehkä se muutaman kuukauden tauko tulee ihan tarpeeseen...

Uusi laukku Martofchinalta*. Tämän mallisia laukkuja mulla ei ole juurikaan, mutta nyt on kaksin kappalein, koska se edellisessä postauksessa näkynyt laukku Nellyltä on saman mallinen. Tykkään! (Suoraa linkkiä tuotteeseen tässä)
Tämän aamuinen aamupala. Heräiltiin vasta puoli kolmelta, kun kummallakaan ei ollut herätystä ja ulkona oli niin pimeä koko päivän, ettei valoisuuskaan meitä herättänyt :-D Tulipahan hyvät yöunet sitten, vaikka päivä siinä vähän menikin hukkaan (tai sitten ei t. siivosin koko talon ja tiskasin jättimäisen tiskivuoren).
Mä niin rakastan puhtaiden lakanoiden tuntua!<3 Tilailin tossa jokunen aika sitten H&M:ltä alennuksesta söpöjä tyynynliinoja. Vaalean sinisiä sekä vaaleanpunaisia söpöllä röyhelö reunuksella. Tyttömäinen meininki, mutta onneksi Aatu ei valita :-D
Vuosi vaihtui parhaalla porukalla ja oli kyllä yks parhaimmista vuoden vaihteista tähän asti! Raketit tuli ammuttua, skumpat avattua, ruokaa naposteltua ja tähtisädetikkuja polteltua<3 Toivottavasti teidänkin uuden vuoden vietot meni yhtä hyvin kuin meidän!

8 kommenttia:

 1. Anonyymi5/1/14 13:27

  Heei toi sängynpääty kiva :) paljon meni rahaa tarvikkeisiin yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ylpeä siitä<3 Ehkä joku 60€ meni!

   Poista
 2. tuttua menoa täälläkin kahtena päivänä noussu siinä 2-3 maissa! Ja huomenna töihin jäiks.... :D taitaa tulla rankka viikko, kun on ihan mullinmallin unirytmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo voi tulla vähän pitkä viikko töissä... :-D

   Poista
 3. Anonyymi6/1/14 20:47

  Itselleni on se ongelma, että kun on työtön niin päivät tuntuu pitkiltä. Varsinkin silloin kun herää aikaiseen. Myös on tekemisen puute, kun kaverit töissä tai kouluissa :D Ja illalla vasta piristyy ja keksii kivaa tekemistä tai tv:stä tulee joku hyvä leffa ja nukkumaan meno aika vaan venyy :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on mullaki noita päivii ollu täs parin kuukauden aikana vähän liikaakin... :-D Mut nyt ku Aatu tuli intistä ni on oikeestaan aina seuraa ja joku, joka myös tuskastelee tän työttömyyden kaa ni ei oo enää ollu yhtäkää tylsää päivää :)

   Poista
 4. Anonyymi7/1/14 22:36

  Hei moi ! En tiiä onko tää nyt vähän turhan yksityinen kysymys tai jotain, muttaboon katsellut, että sun asunto on kivan kokonen ja muutenkin aivam ihana, niin paljonko sulla on vuokra :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä haluu vuokran hintaa valitettavasti täällä kertoo :-)

   Poista