YESTERDAY'S OUTFIT

torstai 16. tammikuuta 2014

Heissun! Muutaman päivän mittainen blogitauko tullut tässä pidettyä ihan huomaamatta! Viime päivinä mä oon mm. kävellyt Aatun kanssa Veturiin ja takaisin (viisaina ihmisinä päätettiin lähteä pitkälle kävelyreissulle tähän mennessä tämän talven kylmimpänä päivänä...:-D), tehnyt pizzaa, hytissyt kylmästä ja samalla myös nauttinut kirkkaista päivistä, näin pitkästä aikaa hyvää kaveria, söin Ramin konditoriossa superhyvän patongin ja kakkupalasen, katsoin Aatun kanssa Harry Potterit loppuun ja tein hyviä löytöjä alennusmyynneistä. Nyt jos niiltä kaupoilta malttais vihdoin pysytellä poissa ja alkais kunnolla säästämään ulkomaanreissua varten... Säästövinkkejä shoppailuhullulle otetaan vastaan!
takki: Sheinside* / huivi: H&M / neule: GinaTricot / housut: H&M / kengät: Footway* / laukku: MarofChina* / lapaset: KappAhl

*saatu blogin kautta

17 kommenttia:

 1. noi sun hiukset <3 oot muutenkin niin luonnollisen kaunis, vau :)

  VastaaPoista
 2. mäkin tarvitsisin säästövinkkejä! vaan rahattomuus pitää mut poissa kevätmallistoista joita alkaa jo kaupoissa vähän näkymään :-D varsinkin bikbokissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo kiva ku alkaa just niitä kevätvaatteita ilmaantua ja ei uteliaana ihmisenä malttais pysytellä poissa kaupoista, jaiks!! :-D

   Poista
 3. Muistelin että siulla oli jonkin aikaa sitten projekti jossa vaalensit hiuksesi ruskeista blondiin. Oon just muuttanut Kouvolaan opiskelujen perässä ja etsin hyvää paikkaa käydä kampaamossa laittamassa hiuksiin vaaleita raitoja. Missä kannattaisi käydä ja mitkä ovat hintatasot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ehkä paras ihminen vastaamaan tähän, koska en värjää hiuksiani kampaamossa :/ Sen vaalennusoperaation aikana taisin kaksi kertaa värjätä kampaamossa ja sekin siksi, kun hyvä ystävä värjäsi äitinsä kampaamolla vähän halvemmalla hinnalla. Muuten oon ihan vaan kaupan väreillä värjäillyt kotona! Toivottavasti löydät jonkun hyvän kampaamon! :-)

   Poista
 4. The scarf is so pretty!

  VastaaPoista
 5. noi hiukset! aivan ihanat♥

  VastaaPoista
 6. Oliksä tänään porvoos käymässä vai näinkö sun kaksoisolennon?:-D

  VastaaPoista
 7. mulla ois yks vinkki, millä saisit säästettyä. ite teen ainaki niin, et mulla on hyllyn päällä sellanen lipas, johon käyn joka kuukausi sitte nostamassa 50e. se on toiminu hyvin, ja sieltä ei tee mieli ottaa mitään, ko rupiaa miettimää ulukomaan reissua... :) mulla on sielä tällä hetkellä noin 450e! hurjasti on tullu säästettyä! :D ihanat hiukset ja neule sulla!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä itseasiassa on Aatun kanssa molemmilla possut, mihin ollaan tosin ihan vaan kolikoita tähän asti pistetty. Pitää alkaa kyllä pistämään ihan seteleitäkin sinne, koska ei noilla kolikoilla tossa kolmen kuukauden päästä pääse ainakaan viroa kauemmaksi! :-D Hui siehän oot ollu ahkera säästelijä! Kiitos paljon :-)

   Poista
 8. Henna! Seuraavaksi tee Aatusta postaus! siitä ei ole yhtä ainuttakaan kuvaa täällä blogissa! :D ja haluaisin nähä, et minkäs näköinen se herra on, minkä sinä oot valinnu! oikeesti! se ois ihan mahtavaaaa¡¡!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siitä tän blogin alkuaikoina ollut jonkun verran kuvia ja oon tehny meistä ihan postauksenkin pari vuotta sitten :-) Tosin onhan tuo muuttunut niistä kuvista aikalailla... Postausta Aatusta en oo valitettavasti tekemässä, koska haluan pitää sen aikalailla poissa tästä blogista!

   Poista
 9. no voi höh! :0

  VastaaPoista