VALENTINE'S DAY OUTFIT

lauantai 15. helmikuuta 2014

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihanat ystävänpäivät ja multa vielä näin jälkikäteen hyvää ystävänpäivää!<3 Mun mielestä ystävänpäivää ja kaikkia mahdollisia muitakin juhlapäiviä, vaikka kuinka vähäpätöisiä joidenkin mielestä ovatkin, on ihana juhlistaa! Vaikka se onkin "vain yksi päivä muiden joukossa", niin edes sitten sinä päivänä pitää huolen, ettei riitele kenenkään läheisen kanssa, kertoo miten välittää ja hemmottelee itseään sekä/tai poika-/tyttöystäväänsä, ystäväänsä tai ketä tahansa pitääkään itselleen tärkeänä. Totuushan kuitenkin on se, että ei sitä aina muista sanoa miten paljon välittää tai keskity viettämään kunnolla sitä yhteistä laatuaikaa. Tälläiset päivät on siksi mun mielestä hyvä olla olemassa, koska edes sitten kerran vuoteen lähettelee irvistyskuvien sijaan (okei, tuli semmonenkin eilen lähetettyä...) siirappisia viestejä parhaalle kaverilleen ja kaivaa vanhoja kuvia tietokoneen kätköistä nauraakseen, miten hölmöltä ollaan joskus näytetty ja tajutakseen, miten onnekas onkaan, kun on löytänyt itsellensä maailman parhaan kaverin ja maailman parhaan poikaystävän.

Tämänvuotinen ystävänpäivä oli mulle ja Aatulle kolmas yhteinen ja mentiin Amarilloon syömään sen kunniaksi. Todettiin, että meidän pitäisi useammin käydä yhdessä syömässä ulkona, koska käydään ihan liian harvoin missään ravintoloissa, vaikka kuinka aina puhutaan menevämme. Kouvolassa vaan on niin vähän meidän makuun olevia ruokapaikkoja, että pitäisi laajentaa Lappeenrannan Gringos Locosin lisäksi vielä vähän muuallekkin :-D Eilen tulikin vähän ikävä Gringos Locosia, kun Amarillon sapuskat ei ihan vastannut odotuksia...

Ps. voisko joku keksiä ohuet sukkahousut, jotka ei repeydy aina ensimmäisellä käyttökerralla??


takki: Sheinside* / huivi: GinaTricot / mekko: Nelly / clutch: Cubus / kengät: Ellos / 

*saatu blogin kautta

16 kommenttia:

 1. aivan ihana asu! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Wolford! Parhaat sukkikset ever

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääki testata niitä sitte, jos jostain satun löytämään!!

   Poista
 3. oi miten söpö asu! <3

  VastaaPoista
 4. näissä on mun mielestä älyttömän kiva valotus! tuliko se salamasta vai jostain katulampusta? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salamasta tulee enimmäkseen :-)

   Poista
 5. Voi miten kiva laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan ja taisin maksaa vaan 4€ tosta! :D

   Poista
 6. ihana asu ja varsinki nuo kengät! millon oot ostanu nuo kengät ja paljon makso???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siitä jo varmaan yli vuosi, kun mä noi oon ostanu ja jotain 50-70€ taisivat olla :-) Noita nyt kuitenki löytyy samanlaisia esim. Nellyltä ja Bubbleroomilta!

   Poista
 7. Niin ihana asu ja superupee laukku! :)

  VastaaPoista