BABY BLUE

maanantai 5. toukokuuta 2014

Vastaanotin muutama päivä takaperin erittäin mieluisan paketin yhteistyökumppaniltani Sheinsidelta*. Paketista löytyi tämä mielettömän suloinen mekko sekä ihanan värinen croptop, joka toivottavasti pääsee äkkiä käyttöön! Nyt kuitenkin takaisin tähän mekkoon. Väri on täydellinen ja dekolteen yksityiskohdat tekee tästä simppelin mallisesta mekosta paljon mielenkiintoisemman. Mulla on kuitenkin yksi ongelma - tämä on liian lyhyt. Otin tämän S-kokoisena ja muuten tämä on kaikinpuolin täydellinen, mutta alushame on about 10cm lyhyempi, kuin läpikuultava päälliosa ja tämän takia pylly vilkkuu mekon läpi. Oon tässä pohtinut pääni puhki eri vaihtoehtoja mitä tämän kanssa nyt tekisin, sillä haluaisin ehdottomasti saada tämän käyttöni tulevalle kesälle. Voisin käyttää valkoista tai mahdollisimman saman väristä tuubihametta tämän alla, jotta pylly peittyisi tai sitten pätkäisen vähän pituudesta pois ja teen tästä söpön topin. Mekkona tämä tosin on mielestäni paljon kivempi, kuin toppina. Mietin myös sitä vaihtoehtoa, että tilaisin uuden isommassa koossa, mutta siinä tapauksessa pitäisi ottaa L (riittäisiköhän sekään) ja se taas ei istuisi muualta vartaloa. Elämän vaikeita päätöksiä :-D 

Mitä ootte mieltä? Löytyiskö teiltä mitään ideoita tähän pulmaan? 
  IMG_0745IMG_0716 IMG_0759 IMG_0635

*saatu blogin kautta

34 kommenttia:

 1. Anonyymi5/5/14 22:46

  Mä ottaisin pituudesta vähän pois, tohon alushameen pituuteen ja käyttäisin sitä pitkänä toppina esim valkosten farkkujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä aattelin luultavasti tehdäkkin, jos leikkaisin tästä topin :) Haluisin kuitenki mielummin pitää mekkona...

   Poista
 2. Gorgeous dress! I love the delicate details and the soft color!

  X Sara

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/5/14 23:05

  Oliskohan mahdollista rueta parsimaan (?) toi alusmekko tuolta kokonaan pois, ostat uuden kaupasta ja leikkaat siitä sopivan mittaisen ja ompelet alkuperäisen tilalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hajua... :-D Täytyy kysyä tota äidiltä jos se vaikka osais, koska kuulostaa ainaki teoriassa tosi hyvältä!

   Poista
 4. Ihan älyttömän ihana tuo mekko :-) tuo on kyllä niin ihana mekkona, että kannattaa ensin koittaa käyttää sitä tuubi toppia siellä alla tai sitten kannatan myös tuota anonyymin ideaa että koittaisit parsia sen alumekon ja laittaa sinne uus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin mä aattelinkin tehä! Ois helpompaa, jos tää olis vaikka musta, koska multa löytyiskin tuubihame mustana, mutta tommosta saman väristä tai jotain joka ei paista sieltä läpi on vähän vaikeampi tässä värissä löytää... :/

   Poista
 5. Anonyymi6/5/14 02:09

  Olen itse parikertaa tehnyt, esimerkiksi nellyn bilemekkojen kanssa niin, että laitan samanvärisen trikoohameen alle :) Sun tapauksessa koittaisin laittaa ensiksi trikoohameen ton mekon alushameen päälle, jolloin alushameen kanssa ei jäisi rajaa ja päällysmekko peittäisi mahdollisen rajan ylempää, mut mikäli selvä raja näkyis niin sit vaan heität hameen ihan alimmaiseks ja toi mekko siihen päälle, ei siitä kumminkaan niin kauheeta rajaa jää ja liehuva päällynenkin vähentää alempien erottuvaisuutta!! Tuplasti helpompaa kun alkaa parsia ja vaihtaa koko alushame ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon sitä harrastanu mun kahden osittain läpikuultavan mekon kanssa, mutta tän mekon väri ja läpikuultavuus tuottaa siinä touhussa nyt vähän hankaluuksia :-D Tosi vaikea löytää oikean väristä tai muuten vain hyvin sulautuvan väristä hametta tänne alle. Miksei tää mekko vaan voinu olla vähän pidempi...

   Poista
 6. Jos ompelutaitoja löytyy niin tohonhan voi lisätä ompelemalla pituutta (joko alushameeseen tai siihen itse hameeseen) :) on muuten kiva toi dekoltee alueelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelutaidot on aikalailla pyöreä nolla, mutta äiti saattais ehkä osatakkin! Se vain, että mistä löytyy samanväristä/suht samanväristä kangasta sitten...

   Poista
 7. Sopii sulle tosi hyvin! :)

  http://inspirationmania.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. tosi kaunis paita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Mekko :-D Mutta kiitoksia!

   Poista
 9. Anonyymi6/5/14 12:09

  Itse laittaisin alle valkoiset mahdollisimman lyhyet shortsit, esim jotkut mikroshortsit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo sekin on tietty vaihtoehto, mutta mua ehkä häiritsisi vähän kun ne shortsit erottuisi varmasti aika hyvin tämän läpi... Hame toimii siksi vähän kätsymmin tässä! :)

   Poista
 10. Ei vitsi miten ihana! Harmi tosiaan että se on vähän lyhyt :-( toivottavasti keksit sen kanssa jotain, mutta oon kyllä kans sitä mieltä että pidät sen mekkona! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ärsyttää tosi paljon ku tää on niin mielettömän söpö ja toi nyt vähän jarruttaa tän käyttöön ottoa :/ Onneks on tullu hyviä idoita, niin enköhän mä tän jotenkin saa käyttöön taiottua!

   Poista
 11. vitsi miten ihana ja toi väri! Laittaisin ite varmaankin jotkut piruetin mikroshortsit tai jotkut vastaavat alle ettei pääsis peppu vilkkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep siis niin ihana väri!! Joo jotain tälle on kyllä tehtävä ettei peppu vilahtele... :D

   Poista
 12. Anonyymi6/5/14 20:49

  tosi ihana mekko! :) mistä muuten aikoinaan ostit sun graduation mekon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asokselta! Sori vähän jäljessä huomasin tän... :-D

   Poista
 13. voi miten upea mekko!

  VastaaPoista
 14. aa aivan täydellisen värinen mekko ihanilla yksityiskohdilla! Toi väri sopii sulle kuin nenä päähän :)
  Mä kannatan leikkaamista, toi näyttäis varmaan hurjan kivalta vähän lyhyempänä.

  VastaaPoista
 15. Wau! ♥_♥

  VastaaPoista