CHILLING AT HOME

torstai 19. kesäkuuta 2014

Miten paljon mä nyt viihdynkään kotona, kun kämppä tuntuu vihdoin oikeesti kodilta. Ihana tulla aina kotiin ja tänne on kiva kutsua ihmisiä kylään. Se entinen pieni yksiö ei missään vaiheessa tuntunut oikeastaan kunnon kodilta, vaan ennemminkin huoneelta, jossa oli jääkaappi, vessa ja parveke. 

Joksikin aikaa täällä riittää vielä tekemistä, sillä täältä puuttuu vielä tosi paljon olennaisia juttuja, kuten TV-taso, sohvapöytä, verhot, lamppuja ja lipasto, mutta itseni tuntien nekin löytää tiensä aika äkkiä tänne, vaikka sohvapöydän ja lamppujen löytäminen on tuottanutkin vähän hankaluuksia. Näiden lisäksi mulla on pää räjähtämäisillään kaikista ideoista ja jutuista, mitä tänne haluan saada tai toteuttaa - kiitos Pinterestin ja inspiraatioherkkien aivojeni :-D Sisustusinspis-postausta voisin pitkästä aikaa alkaa taas toteuttamaan ja purkamaan vähän näitä mun ajatuksia ja ideoita!

IMG_4597 IMG_4481 IMG_4416 IMG_4393 IMG_4483

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Olipas jotenki kiva postaus tää:)

  VastaaPoista
 3. Mistä nuo housut on? Näyttää tosi pehmosilta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nellyltä tilattu! Noi on kuitenki ihan semmosta ohutta liukasta kangasta, eli ei oo mitkään pehmoset vaikka vähän näyttääkin :)

   Poista
 4. Olet ihana ♥

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo paita on? :) ihania kuvia jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. River islandilta! Kiitoksia :)

   Poista
 6. vähänkö oot kaunis!

  VastaaPoista
 7. vitsi miten ihana blogi sulla! ja hyviä kuvia :)

  VastaaPoista