I LOVE THIS DRESS

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Vihdoin kuvia tämän ihanan mekon kanssa! Pääsin käyttämään tätä ensimmäistä kertaa kaksi viikkoa sitten, mutta silloin unohtui kuvien ottaminen. Viime lauantaina uhmasin taas omaa (typerää) sääntöäni, että ei samoja vaatteita kahtena peräkkäisenä baari-iltana, vaikka välissä olisikin se useampi viikko aikaa. Minkäs mahdat, kun mekossa on kaikki kohdillaan, enkä malttaisi riisua sitä päältä! Leikkaus, väri, istuvuus, kellohelma ja tarpeeksi paksu kangas, joka on oudon harvinaista. Onneksi näitä löytyy vielä punaisena, mustana ja valkoisena, koska mun on pakko saada tämä mekko kaikissa mahdollisissa väreissä!

Kengät vaihtui baariin lähtiessä mustiin baltsuihin, vaikka nämä ovatkin tosi hyvät kengät jalassa. Tunnen itseni vain sen verran hyvin, että olisin alkanut jossain vaiheessa iltaa monkumaan baltsujen perään, varsinkin kun musta kuoriutuu melkoinen tanssija aina muutaman lasillisen jälkeen, haha :-D

IMG_6150 IMG_6238 IMG_6185 IMG_6200 IMG_6225

mekko: MartOfChina* || clutch: KappAhl || kengät: TRUFFLE Collection

*saatu blogin kautta

14 kommenttia:

 1. rakastan sun hiuksii!millä värillä oot värjänny?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, vaikka itse oon sitä mieltä että väriä kaipailisivat... :-D En oo johonki kolmeen kuukauteen värjänny ja sillonki ku viimeks värjäsin, ni yritin värjätä kaupan Olia-värillä juurikasvua, mutta siinä kävi vähän huonosti haha. Mutta joillain satunnaisilla ja Olia-väreillä oon värjäillyt! Nää on nyt suht saman väriset, joskin vielä vähän tummemmat, kuin mitä mulla on luonnostaan!

   Poista
 2. Mistä oot ostanut niitä sun pääkallo koriste esineitä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urban outfitterssiltä on toinen ja toinen on Ebaysta :-)

   Poista
 3. Hui miten lyhyt mekko, mutta tosi kaunis!!! Eikö pelota, että pylly vilkkuu vai mitä oot pukenu ton alle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ainut pienen pieni miinuspuoli tuossa, mutta vilahduksilta ollaan (toivottavasti) säilytty :-D Ton lyhyyden takia on parempi kyllä pitää matalia kenkiä jalassa ton kanssa... Ja ihan alushousut vaan alla!

   Poista
 4. Toi mekko sopii sulle täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 5. Ompa ihana kokonaisuus, näytät niin upealta! :) Ja nuo kengät, ai että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Veera! :)

   Poista
 6. Vaau mikä asu! Oot niin upee :-)

  VastaaPoista