LEATHER SKIRT WITH CHECKED SHIRT

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Eilen mulla oli päällä asu, missä viihdyin todella hyvin. Tosin harvemminpa mä päälleni epämukaviakaan asuja puen, mutta tästä tykkäsin erityisen paljon. Nahkaa, croptop, ruutupaita lanteille sidottuna ja söpö nahkainen rusetti päässä. Kaikkia niitä, mistä mä tykkään tosi paljon! Tuo nahkahame on päässyt tämän kesän aikana kaksi kertaa käyttöön ja juuri niinä aika lämpösinä päivinä. Kellohelmansa ansiosta ei ole kuitenkaan tuntunut juuri yhtään sen kuumemmalta, kuin kankainenkaan musta hame. 

Mulla on muuten ihan uskomaton tapa "unohtaa" monia mun vaatteita, vaikka tykkäisinkin niistä tosi paljon. Melkein vuosi sitten sain tämän hameen ja nyt sitä on käytetty vissiin kolme kertaa, vaikka ennustin tälle moonia käyttökertoja etenkin syksylle/talvelle. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi en samantien pistä myyntiin jotain vaatetta, mitä ei sillä hetkellä ole vaikka just vuoteen käytetty yhtään. Kyllä olisi harmittanut, jos olisin tämän hameen myynyt nyt vuoden aikana! Myin joskus pari vuotta sitten tosi monet ruutupaidat, mikä kaduttaa mua nyt, koska joukossa oli monta sellaista, mille tulisi nyt käyttöä. Musta on vaan hölmöä myydä jollain tosi alhaisella hinnalla ja sitten vuoden tai parin päästä ostaa paljon kalliimmalla uudestaan, vaikka ruutupaitojen hinnat ei missään pilvissä pyörikkään :-D No, se nyt kuitenkin siitä ja asukuviin!

IMG_6453 IMG_6479 IMG_6433 IMG_6396 IMG_6470

croptop: H&M || ruutupaita: GinaTricot || hame: Chicnova* || kengät: Converse || laukku: H&M || hiuskoriste: H&M || korvikset: Ebay

*saatu blogin kautta

20 kommenttia:

 1. Oi miten sun hiukset näyttää noin pitkille!! Ihanat <3 :) Sekä ihan super kiva tää asu me likeey

  VastaaPoista
 2. Ihana miljöö! Missä nämä kuvat on nappailtu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veturin K-raudan sieltä päädystä! :)

   Poista
 3. Siun tyylis on tosi upee! Ja nää miljööt on tosi kivoja:) Ihana rusetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Sanni! :)

   Poista
 4. sun hiukset on ihanat ja upeet maisemat! :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän kiva asu, oioioi ihan täykky!!:-)

  VastaaPoista
 6. Olis kiva jos tekisit joskus postauksen sun oikeasti turhista ostoksista. :D esim. ne kultaiset korkokengät, joilla ei pysty kävelemään.. (oot vissiin aikeisemmin maininnut asiasta..) ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää kattoo jos on tarpeeks paljon sellasia ostoksia! Ne kultaset kengät oli sellaset mitkä sai ilmasiks, kun tilas mekon, joten ne ei sinänsä oo huono ostos :-D Aika vähän mulla loppujen lopuks oikeestaan on mitään turhia ostoksia, kun teen suurimman osan ostoksista netissä ja palautan tarpeeksi mallailtuani, jos ei ole hyvä!

   Poista
 7. Mitä kynsilakkaa sul on kynsis tos mekko postaukses?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginan lakkaa sävyssä "140 Nude pink" :)

   Poista
 8. oot niin supersöpö!!! ja ihana outfit <3

  VastaaPoista
 9. oi tää asu on ihana!voitko joskus tehä sellasen sun suosikkivaatteet postauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Semmosta postausta on pari muukin pyydellyt, joten voisin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja toteuttaa sellaisen :-)

   Poista