MY EVERYDAY PHOTOS

torstai 31. heinäkuuta 2014

Huhhuh mistä kuumuudesta ollaan saatu nauttia ja kärvistellä! Tää kesä taidetaan säiden suhteen mennä vähän semmosella meiningillä, että kaikki tai ei mitään. Joko on huonoa säätä tai sitten ihan ylikuumaa säätä. Nää yliluonnollisen kuumat säät on myös paljastanut mulle mun kehosta uusia puolia. Mun huulen yläpuolella oleva iho hikoaa nimittäin aivan älyttömästi! Muuten hikoilen naamasta ja kaikkialta muualtakin ihan normaalin verran, mutta tää on ihan järjetöntä :-D Meikkiä jos laittaa naamaan, niin ei mene kuin viisi minuuttia, niin mulla on nenän alapuolella viiksien näköinen valkoinen kohta. Vielä kun se on niin tietyn muotoinen se kohta, mikä hikoaa. Se kohta naamasta on tällä hetkellä muutenkin ilman meikkiäkin jostain syystä selkästi vaaleampi, kuin muu iho. Onko kellään muulla tämmöstä ongelmaa ja ootteko keksiny mitään ratkaisua tähän?

Oudosta avautumisesta muihin juttuihin! Viime aikoina on kamera jäänyt lähes kokonaan pois matkasta ja postaustahti on taas hiipunut, mutta tuskin näillä säillä kukaan mitään postauksia kovin ahkerasti lukeekaan. Muutamat kuvat kuitenkin löytyi, joten päätin tulla päivittelemään ne ennen kuin lähden käymään apteekissa ja ruokakaupassa!

Ps. ajattelin laittaa huutonettiin muutamia juttuja myyntiin! Ainakin kolmet kengät, pari mekkoa, kattolamppu, Dr. Denimin farkut ja muita vaatteita olisi lähdössä myyntiin kunhan kerkeän kuvaamaan ne. Ilmoitan siitä sitten, joten pysykääs kuulolla!

IMG_6823 IMG_6861 IMG_6939 IMG_6968 IMG_6986IMG_6953

Sain Aatulta synttärilahjaksi In Vogue:n ja Rachel Zoe:n toisen kirjan "Living in style"<3 Tuo In Vogue on ihanan paksu ja mielettömän painava, joten sen selaamisessa menee piiitkä aika. Näistä kahdesta aloin ensimmäiseksi lukea tuota Rachel Zoe:n kirjaa, mikä on tähän asti ollut tosi mielenkiintoinen!

IMG_6763

Löydettiin Ellokselta kaksi ihanaa kattolamppua, joista toinen on tämä ihana kuparinen lamppu. Tällä hetkellä tämä roikkuu olohuoneen katossa, kun jouduttiin palauttamaan se toinen lamppu ja tilaamaan toinen samanlainen tilalle, koska se oli vähän viallinen, mutta sitten kun se uusi sieltä saapuu, niin tämä pääsee kaunistamaan makkaria!

IMG_6895


19 kommenttia:

 1. Millon kämppäpostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Ikea-reissu tulossa tässä lähiaikoina niin sen jälkeen voisin katsoa, jos tekis! Riippuu vähän miltä täällä sitten näyttää :)

   Poista
 2. Voi miten kauniita kuvia :-) tuo talja näyttää niin ihastuttavan pehmeältä että pakko kysyä mistä se on ? Toivottavasti se myös on talja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Talja on ikeasta ja se on niiiiin pehmonen<3

   Poista
 3. Ää, vitsi teidän kämpässä on ihanan näkönen lattia!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!! Ihan luksusta muovimaton jälkeen<3333

   Poista
 4. Vähänkö ihana lahja! Ja tuo lamppu on ihan yli kaunis! <3

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita kuvia taas kerran :))

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/8/14 19:36

  Mistä toi sun iiiihana paita on? :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Fanny Lyckmanin Estradeurille tekemästä mallistosta ja Membersiltä löysin :) En tosin tiedä löytyykö enää...

   Poista
 7. Anonyymi5/8/14 12:03

  harrastatko jotain liikuntaa vai miten pysyt noin hoikkana?

  VastaaPoista
 8. Nice day, enjoy yourself and have a happy mood.
  http://www.wecocktaildress.com/brushtrain_61-t-1.html

  VastaaPoista