LATEST PURCHASES

tiistai 19. elokuuta 2014

Kuvailin tänään sateisen vapaapäiväni kuluksi muutamia mun viime aikaisia ostoksia. Syksy on vähän semmosta aikaa, että pitäisi vaan vältellä vaatekauppoja, koska koko ajan löytyy hirveästi kaikkia kivoja juttuja - oli ne sitten viimeisimpiä jättialennuksia kesävaatteista tai sitten ihania syysuutuuksia. Näiden ja yhden vielä tulevan pikkupaketin jälkeen voinkin nyt taas pistää shoppailut jäähylle ja tarvittaessa ostaa vain jotain tarkempaan harkittuja, kuten uudet syyskengät!
   IMG_7672IMG_7668

All from River Island.

Kesähattu, meikkipussukka ja vihdoin uusi lompakko - kaikki River Islandilta. Meikkipussukka ja lompakko ovat ihan syötävän suloisen väriset ja eivätpä olleet hinnallakaan pilatut, nimittäin molemmat maksoivat vain 13€. Hattu oli alelöytöjä, joten en voinut jättää sitä tilaamatta, vaikka pääsenkin luultavasti vasta ensi kesänä sitä käyttämään. 
  IMG_7703IMG_7682

All from Forever21.

Punainen croptop, tekonahkainen jersey croptop sekä tekonahkainen toppi. Eiköhän näitä nahkaisia vaatteita ala olla jo tarpeeksi paljon meikäläisen kaapissa. Täydelliset tekonahkaiset housut kun vielä löytäisi, kun mun nykyiset eivät ole ihan oikeanlaiset, niin sitten mun nahkanhimo olisi tyydytetty - ainakin hetkeksi!
  IMG_7860

Both from Nelly.com.

Vähän huonoon ajankohtaan tuli hankittua nämä shortsit, mutta en voinut vastustaa kumpiakaan näistä! Nuo kukalliset saattaisivat ehkä jopa mennäkkin kylmemmillä säillä sukkahousujen kanssa, mutta viimeistään sitten ensi kesänä!

IMG_7836IMG_7847

All from Bubbleroom.fi.

Tänään hain postista Bubbleroomin paketin, jossa suuri osa oli housuja. En ole pitkiin aikoihin ostanut uusia housuja ja nyt sattuikin käymään niin, että löysin sattumalta Bubbleroomilta neljät kivannäköiset housut alennuslapuilla, joista kolmet oli hyvät. Siis kuinka usein käy tälläinen tuuri tilattujen housujen kanssa ja vieläpä kolme kertaa samaan aikaan?? Noh, nytpä on syksyä varten housuvalikoima aika hyvällä mallilla. 
  IMG_7806IMG_7768 IMG_7788

Skirt from Forever21, colourful shorts from 6ks.com (here!)* and silver shorts from River Island.

Musta kynähame ja räiskyvän väriset- sekä metallinhohtoiset shortsit. Nyt musta tuntuu, että mulla on alaosia tarpeeksi pitkäksi aikaa, vaikkakin mielessä on ollut pitkään muutamat tietynlaiset, mitä en ole vielä löytänyt. Aina puuttuu jotain, haha! 
  IMG_7617IMG_7611

Vihdoin sain teetätettyä valokuvia noihin tyhjiin valokuvakehyksiin ja muutamalle kuvalle pitäisi ostaa vielä uudet kehykset, kun näiden neljän lisäksi on vielä pari muutakin kuvaa. Varsinkin meidän sängyn päälle tulevasta taulusta oon tosi innoissani ja en malta odottaa, että pääsen laittamaan sen jo paikoillensa. Olisin halunnut kuvasta vielä vähän isommankin, mitä se on, mutta en löytänyt mistään mitään paikkaa, missä olisi saanut isomman. Saakoot kelvata nyt sitten sen kokoisena! 

*saatu blogin kautta

18 kommenttia:

 1. Voi mitä kaikkea ootkin löytänyt, ihania! :-) Mulla on kanssa projektina teettää pari isompaa valokuvaa ja miten voikaan olla niin kauhean hankalaa aina muistaa teetättää ne?! Tyhjät kehykset odotellut jo yli kuukauden.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo siis en ymmärrä myöskään miten hankalaa se voikin olla, kun kuitenkin on niin monia kuvia mitä haluaa teettää :-D

   Poista
 2. Ihania juttuja!

  VastaaPoista
 3. hei semmonen postaus missä esittelet miten tuota kynähametta vois käyttää eri tavoin ois mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi hyvä postausidea! Ehdottomasti toteutan tässä lähiaikoina :) Voisin samaan tyyliin tehdä kuin mitä ps. I love fashion-Lindalla oli siitä mustasta mekosta, eli omat postauksensa aina asukuville (voisin tehdä ehkä 3-5 asua?) ja viimeisimpänä postauksena yhteenveto!

   Poista
 4. Niin ihania juttuja, ai että! Varsinki tuo musta tekonahkatoppi, kynähame ja hopeiset sortsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin!! Kiitos :)

   Poista
 5. Äää ihania juttuja! Ja sulla on aina niin ihania kuvia. :) Mulla on tuo sama hattu ja se on ihan superi!

  ruusulaaksonroosa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Joo se on kyllä tosi söpö!!:)

   Poista
 6. Kuka nainen tuossa yhdessä valokuvassa on, minkä kehitit kehyksiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kate Moss :) Toi on yks mun lemppareimpia kuvia!

   Poista
 7. ♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 8. Voitko tehdä kotipostauksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuussa luultavasti teen! :)

   Poista