TODAY'S OUTFIT

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Heippa taas pitkästä aikaa (jos siellä ruutujen toisella puolen enää edes on ketään, kröhöm)! Postauksia ei ole taas vähään aikaan kuulunut ja asukuvia sitäkin vähemmän, mutta nyt aion ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja jatkaa aktiivisempaa postaustahtia! Syksy on mun mielestä kaikkein otollisinta aikaa bloggailulle ja pukeutumiselle, joten eiköhän tää ala tästä taas itsekseen sutviutumaan :) 

Viime viikonloppuna lähdettiin Tampereelle kaveripariskunnan luo kyläilemään Aatun ja toisen kaveripariskunnan kanssa ja voin luvata, että muutan sinne vielä joskus! Ihastuin siihen kaupunkiin ihan mielettömästi ja ensimmäistä kertaa mulla on oikeasti semmonen paikka mihin haluaisin muuttaa. Voisin muuttaa sinne jo melkeinpä niiden Minetti jäätelöiden takia, kun etenkin se ananassorbetti oli taivaallisen hyvää! Olisin jo nyt ihan valmis maisemanvaihdokseen, mutta ehkä mä nyt sinnittelen vielä täällä Kouvolassa, kun on vasta tähän uuteen kämppään muutettu ja molemmilla on jonkunlaiset työpaikat. 

Tampereella käydessä tuli käytyä myös mm. BikBokissa ja sieltä löytyi ainoastaan tuo näissä kuvissa näkyvä ohut "takki". Oli aikamoinen pettymys tällä kertaa siellä käynti, kun yleensä sieltä löytyy kaikennäköistä kivaa. No, säästyipä ainakin vähän rahaa!

IMG_7331 IMG_7325 IMG_7336 IMG_7317 IMG_7350

takki: BikBok || neule: GinaTricot || shortsit: Nelly || kengät: Converse || laukku: H&M || hiusrusetti: H&M

20 kommenttia:

 1. woou onpa sun hiukset kasvaneet hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pituutta ne on kyllä kasvanu jonkun verran, mutta näiden ohentuneisuus sai mut yks päivä ihan raivon partaalle ja tilasin tuuhennokset, jotka tuo about 5cm lisäpituutta :) Vielä kun tää tukka paksuuntuis samalla tavalla, kun kasvaa pituutta...

   Poista
  2. Katoinkin ne on tosi paksut ja hyvässä kunnossa! Jos tilasit klipsipidennykset niin paksut hiukset on vain haave... :-( Mulla meni vuosi pidennysten oton jälkeen että omat hiukset näytti edes puoliksi siltä mitä ne oli ennen kuin pidennykset laitoin.

   Poista
  3. Nii ei tää näiden käyttäminen kyllä ainakaan tilannetta paranna :-D Oon popsinut biotiinia tässä about 4kk, mutta ei oo mitään huomattavaa tulosta ainakaan vielä saanut hiuksissa aikaan, mutta en uskalla jättää niiden syömistäkään koska jos ne vaikka auttaiskin, haha! Kuinka usein sä pidit niitä klipsejä ja piditkö aina kaikkia klipsejä? Mä pidän nimittäin vaan neljää klipsiä useimmiten ja 3-4 päivänä viikossa.

   Poista
 2. vitsi mikä tukka! ja toi takki on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tukasta en tosin voi täysin ottaa kunniaa, kun on neljä klipsiä tuuhentamassa :-)

   Poista
 3. Komppaan ylempiä. Ihan mahtavat ja täydelliset hiukset! Herranjumala oikeesti!! ♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Ootko muuttanut sun kuvaustyyliä tms, näyttää tosi hyvälaatusilta nää kuvat nimittäin :-) Ja ihana sinä asuinesi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo muuttanut! Ihan samat asetukset, kuin aina ennenkin asukuvia ottaessa :-) Kiiitos Heidi<3

   Poista
 5. Syksy on kyllä pukeutumiselle parasta aikaa ja silloin saa vielä ihania asukuvia ennen loskakelejä! Mitä muuten teet tällä hetkellä ja mitä suunnitelmia sulla on tulevaisuudelle? Opiskeletko jossakin vai käytkö töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kyllä on! En malta oottaa niitä jotain +15 asteen kelejä, heh. Oon tällä hetkellä osa-aikasessa työssä Punnitse&Säästä-kaupassa ja hain kyllä kouluun, mutta ei tärpännyt, joten töitä, töitä ja töitä! :-D Mua stressaa jo valmiiksi ensi vuoden yhteishaku, kun nyt on sellanen olo, että sitten on kyllä pakko päästä johonkin opiskelemaan. Ainakin maisemanvaihdosta johonkin suuntaan ensi vuodelle olen ajatellut!

   Poista
 6. Oi että mitä kuvia! :-)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo rusetti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Oon niin ihastunut noihin rusetteihin mitä h&m:ltä saa :D

   Poista
 8. Mistä se instassa näkynyt tropiikkityylinen haalari(?) On :)?

  VastaaPoista
 9. You look gorgeous! I love that bow in your hair! :)

  VastaaPoista