EVERYDAY PHOTOS

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Taas vähän katsausta mun jokapäiväisiin kuviin ja kuulumisia! Oon tänä vuonna ihan superajoissa joululahjojen kanssa. Aatulle mulla on kaksi joululahjaa jo valmiina ja yksi on vielä mietinnässä ja muutamien muidenkin joululahjat alkaa pikkuhiljaa jo hahmottua. Tää homma on kyllä helpoimmillaan silloin, kun aloittaa jo pari kuukautta ennen joulua pitämään korvat siihen malliin auki, että osaa onkia niitä hyviä lahjaehdokkaita ihan ohimennen. Arvatkaa mitä hankaluuksia mulla on olla paljastamatta jo kaikkia lahjoja Aatulle...

Joulujutuilla jatketaan, nimittäin miten hyvältä ensimmäinen kuppi glögiä maistuukaan pitkän ajan jälkeen?! Kävin jo reilu kuukausi sitten kyselemässä jo ensimmäisiä kertoja muutamista kuppiloista, että saako jo glögiä, mutta ei napannut eikä napannut viikko sen jälkeenkään :-D Miten niin malttamaton... No ehkä ensi viikolla alkaa jo löytyä jostain, mutta siihen asti tyydyn kaupan glögeihin!

IMG_1929 IMG_1843

Tämä ihana röyhelöpaita tuli jokunen aika sitten ja en voi muuta kuin harmitella sitä, että tämän toimituksessa kesti niin kauan, että en kerennyt käyttämään tätä lämpöisten kelien aikaan. Paita on Sheinsidelta (löytyy täältä)*, laukku Lindexiltä ja hame H&M:ltä. 

IMG_0051 IMG_0044

Tilasin Lindexin sivuilta tämän ihanan karvatakin, joka näkyi muutama postaus takaperin niissä kollaaseissa, mutta jouduin pistämään palautukseen... Vaikka tämä on värinsä, karvojensa ja pituutensa puolesta aivan täydellinen, niin oli aivan liian massiivinen minun päälleni. En varmaan koskaan löydä täydellistä karvatakkia, kun aina niissä on jotain vikaa :-D 
  IMG_1783 IMG_1773

Herkuttelupäivä! Tässä näkyy mun yhtiä lemppareimpia herkkuja: rapuja, leipäjuustoa, päärynää ja passionhedelmää. Näiden lisäksi vielä mielenkiintoinen natsidokumentti ja hyvä seura, joten ei voi mennä pieleen!

IMG_9820

Olen katsonut taas vaihteeksi Gossip Girliä alusta asti. Niin ihana olla lämpöisen viltin alla, juoda glögiä ja katsoa jotain sarjaa! Tämä on yksi kaikkein eniten odotettu juttu syksyltä ja talvelta.

*saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. nam mitä herkkuja! :P

  VastaaPoista
 2. oih, ihana tunnelma näissä kuvissa! :) oispa jo joulu, glögiä, pipareita ja juustoja, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Oooh glögiä ja juustoja<3

   Poista
 3. Nam mitä herkkuja ja mulla on ton karvatakin kanssa vähän samaa ongelmaa... aina jotain vikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis karvatakki, boyfriend-farkut ja nahkahousut on ehkä maailman vaikeimpia löytää täydellisinä!! :-D

   Poista
 4. Täydellinen toi röyhelöpaita!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Mistä oot ostanut noita henkareita?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on HAY-merkkisiä ja finnishdesignshop.fi:stä tilattu :)

   Poista