TIED CHECKED SHIRT

lauantai 18. lokakuuta 2014

Sukkahousuviipottaja täällä morjes! Viime aikoina on tullu vedettyä sukkahousut varmaan normaali housuja useammin jalkaan, mutta tänään tuli kyllä stoppi vastaan näin ohkaisten pöksyjen kanssa. Ohuisiin sukkahousuihin yhdistettynä nahkatakki ja lähes pakkasen puolella oleva lämpömittari ei ole kovinkaan hyvä yhtälö... Onneksi oli sentään iso huivi ja lämmittävä neule! Tuo neule on ihan älyttömän kiva mallinsa, pituutensa ja kultaisten yksityiskohtien ansiosta. 

Ja en olekaan tainnut tänne mainita, että kävin about kahden vuoden tauon jälkeen kampaajalla (tää ansaitsee jo raikuvat ablodit...)! Värjättiin tyvi, laitettiin muutamia kirkastavia raitoja ja leikattiin jonkun verran huonoja latvoja pois. Oli kyllä niin outoa katsoa sitä siistiä tukkaa peilistä, hah! 
Mua aina huvittaa lukea muiden päivityksiä siitä, miten kampaajan tuolia ei ole nähty puoleen vuoteen, kun mulle kerrankin vuoteen on melkoinen saavutus. Jotenkin se vain aina jää ja kun en tosiaan ole niin tarkka jonkun juurikasvun suhteen tämän vaalean tukan kanssa. Ehkä voisi nyt ottaa kuitenkin tavoitteeksi edes sen kerran puoleen vuoteen kampaajalla käymisen...? 

IMG_1627 IMG_1595 IMG_1674 IMG_1632 IMG_1707

neule: VeroModa || ruutupaita: GinaTricot || laukku: BikBok || kengät: Converse

6 kommenttia:

 1. Onko toi neule milloin ostettu? Löytyykö vielä kaupasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen vasta Zalandolta, jos en väärin muista, joten kauppojen tarjonnasta en tiedä, mutta eiköhän sitä vielä netistä ainakin saa!

   Poista
 2. Missä kampaajalla kävit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaajakaveri värjäs äitinsä liikkeellä :-)

   Poista