MEET OUR NEW FAMILYMEMBER

perjantai 21. marraskuuta 2014

Marraskuun ensimmäisenä päivänä, 21 päivää sitten, meidän pieni perhe kasvoi taas yhdellä rakkaalla huopatassuisella lapsella lisää - Winstonilla. 750 grammaa söpöyttä, uteliaisuutta, rohkeutta, nopeita liikkeitä ja rakkautta. Roosa oli meidän ensimmäinen kani ja siksi niin rakas sekä varmasti erilainen verrattuna tuleviin kaneihin (kyllä, mulla tulee varmasti aina olemaan kani :D) ja Winston taas on ensimmäinen ihan vauvasta asti meillä ollut, joten näillä molemmilla tulee varmasti aina olemaan ihan oma paikkansa mun sydämessä. Näiden kanssa ja etenkin Roosan kanssa ollaan opittu miten ihania eläimiä kanit on ja miten niiden kanssa tulee missäkin tilanteessa menetellä. Kuten aiemmin sanoin, niin en osaisi enää olla ilman näitä hörökorvia.

IMG_2703

Winstonin kanssa on kaikki kyllä niin erilaista, kuin Roosan kanssa, kun nyt on päässyt kokemaan kanin kanssa elelyn ihan vauvasta asti. Järsitään sormia, pissataan ja papanoidaan minne sattuu,  ei osata juoda vielä juomapullosta, nukutaan Roosaa enemmän ja sitten taas ollaan kunnon duraceleja - ihan niin kuin ihmisvauvatkin.

IMG_3869

Ollaan nähty Roosan tekevän vain kerran riemuloikan ja sekin oli sellainen pieni, mutta Winston ottaa aina lattialle päästyään monia kertoja spurttipyrähdyksiä ja riemuloikkia! Näyttää aivan siltä, ettei se pystyisi hallita itseään, kun kääntyy yhtäkkiä liikkeestä ilmassa hypäten aivan toiseen suuntaan ja ottaa kunnon spurtin, haha. Voisin joskus kuvata instagramiin (@hennakaarinaa) videon niistä sen loikista!

IMG_2719Winston yrittää kovasti kaveerata Roosan kanssa ja seuraileekin koko ajan Roosan touhuja, mutta Roosa ei ole vielä täysin sulattanut uutta tyyppiä saman katon alle. Tälläisen vauvakanin tutustuttaminen aikuiseen kaniin on kyllä aika haastavaa ihan senkin takia, kun kokoero on aika suuri ja Roosan hyökkiessä Winstonia päin on kyllä itsekin aika kauhuissaan, ettei pientä vain satu pahasti. Edistystä on kuitenkin vähän jo näkynyt!

IMG_3945

Kattokaa nyt sitä! Voiko söpömpää tapausta ollakkaan<3

Löytyykö teistä muuten kuinka paljon tyyppejä, keitä kiinnostaa kanijutut? Mitään kaniblogia tästä ei siis tosiaankaan ole tulossa, mutta kiinnostaako ketään lukea silloin tällöin näihin kahteen liittyviä postauksia?

33 kommenttia:

 1. Kani jutut kyllä kiinnostaa, iteltä löytyy myös puppe :-) Mulla on ollut jo monen vuoden ajan kaneja, ne on oikeesti ihan mahtavia lemmikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni mahtavaa kuulla! Näistä nimittäin kirjottelen ja otan kuvia ihan mielelläni tänne :-) Kanit on kyllä ihan parhaita<3

   Poista
 2. herranjumalaaaaa !! <3 tulee mieleen ihan omien menneiden pupujen vauva-ajat hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voiii! :-D Vauvakanit on kyllä niin söpöjä ettei mitään rajaa!

   Poista
 3. Hahaha, aawwww ei voi muuta sanoo! :D Niiiiin hellyyttävä! ♥___♥ Kyllä kiinnostaa pupujutut, ehdottomasti!! :) Puhuuko muuten kanit ollenkaan? Itsellä on ollut marsuja, ja ne oli aina äänessä ja rupatteli kun oli sylissä rapsutettavana :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanit voi murista ja päästellä pieniä ääniä, mutta ei ne normaalisti mitään "puhu", suojeluvaisto :)

   Poista
  2. Ihana kuulla, että kiinnostaa! Ja kuten toinen anonyymi sanokin, niin voi murista ja pitää pieniä ääniä ja kovissa kivuissa tai pahasti pelästyessä voi myös kiljua, mutta muuta ääntä ei oikeastaan pidä :-) Nää ilmasee itseään lähinnä tökkimällä kuonolla, tömäyttämällä takajalalla, näykkäsemällä ja ottamalla riemuloikkia!

   Poista
 4. Joo todellakin mua kiinnostaa kaikenlaiset kanijutut - toihan on ihan liian hellyyttävä! ♥ Jan niinku Laura jo sanokin, niin tulee tosiaan mielee omat vauvapupu ajat, voi niitä vuosia.. Muistuttaa muuten tää teidän Winston yllättävän paljon meijän Mr. Mansonia, vaikka Manson onkin vähän vaaleempi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla! Voi miten ihana nimi, Manson!<3 Vauvakanit on kyllä niin hellyyttäviä, että toivon koko ajan salaa, ettei toi tosta kasvais yhtään... No okei sen verran voisi kasvaa, ettei tonne sohvan alle enää mahtuisi... :-D

   Poista
 5. Winston sulatti mun sydämmen söpöydellä ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winston on kyl aikamoinen hurmuri ;)

   Poista
 6. voieii miten ihana ♥___♥ mäkin haluan tuollaisen vauvapupun♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii :-) suosittelen kyl kania lemmikiks!

   Poista
 7. Vaikka en eläimistä niin välitäkään, niin kanit on todella vieny mun sydämen ja meillä onkin niitä vuosien varrella ollut useampikin. Muutaman viikon kuluttua saadan just syntyny pikkunen vauvelipupu meille asustaan, sitä ootellessa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa! Kanivauvat on kyllä ihan omaa luokkaansa söpöydessä :-)

   Poista
 8. Niin ihana! Miun pakko päästä joskus kattomaan molempia söpöläisiä :)

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka suloinen <3

  VastaaPoista
 10. Voi että en kestä! <3 Poikaystäväkin näki nää kuvat ja kysy et otettaisko tollanen meidän koiralle kaveriks haha :D

  VastaaPoista
 11. voooi miten sulonen ilmestys ! tsemppiä vauva arkeen :-)
  mullakin on 2 kania , molemmat tuli n 7kk ikäsenä joten täällä ei olla päästy nuuskuttelemaan vauvaa :( ehkä vielä joskus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noo mutta aika pieniä ne 7 kuukautisetkin on!

   Poista
 12. Kiinnostaa kanijutut! Ihan älyttömän söpö ♥__♥

  VastaaPoista
 13. Voiii miten sulonen pikkunen! :-) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni sydänten sulattaja<3 :-D

   Poista
 14. Ihan älyttömän söpö!! Iski hullu kanivauvakuume<3

  VastaaPoista
 15. Ompa pieni jänis

  VastaaPoista