HILPU

lauantai 9. toukokuuta 2015

Jotkut mun blogia pidempään seuranneet saattaa tietää, että mun haaveena on ollut pidemmän aikaa oman yrityksen tai nettikaupan perustaminen jonain päivänä. Siksi musta oli niin ihana kuulla, kun mun parhaan kaverin äiti pisti hilpu-nimisen nettikaupan pystyyn! Heiltä löytyy tuotteita kotiin sekä hyvinvointiin ja erityisesti sauna- sekä SPA-tuotteita. Hilpu:n nettisivuilla kerrotaan heidän aatteistaan näin: 

"WebShop Hilpun tavoitteena on tuoda koteihin kauneutta, puhtautta ja hyvää laatua. Monella tuotteella tai valmistajalla on tarina kerrottavanaan. Arvostamme käsityötä, visioita, hyvää suunnittelua ja korkeatasoisia valmistus- ja raaka-aineita. Perinteisen  ja modernin yhdistäminen herättää meissä mielenkiinnon."


Sain muutamia tuotteita kokeiluun ja etenkin huone- sekä tyynytuoksu ovat olleet kovassa käytössä. Huonetuoksu on aivan must kanitaloudessa, kun ei tuo häkki koko ajan niin kamalan puhtaalta tuoksu... :-D Noissa tuoksuissa on hyvää se, että vaikka tuo huonetuoksukin tuo sitä tuoksua aika hyvin, niin se ei ala silti särkeä päätä tai tuoksu liian hallitsevasti, vaan sulautuu kivasti tänne kämppään. 

Suosittelen siispä kurkkaamaan heidän sivustonsa, jos esteettiset koti-spa-tuotteet yhtään kiinnostaa! 

IMG_8692 IMG_8473 IMG_8561
IMG_8522 IMG_8533

*postaus toteutettu yhteistyössä hilpu.fi:n kanssa

4 kommenttia:

 1. Aivan pakko kysäistä että mistä ne kivan näköiset farkut on mitkä sulla on siinä aika uudessa instakuvassa jossa istut autossa vissiinkin. Näyttää niin kivalle!!

  VastaaPoista
 2. Nuo huonetuoksut ja -tikut on kyllä niin pelastajia! Hommattiin kaverille tuparilahjaksi ja on tykännyt hirmuisesti. Tuli hirveä hinku itsellekin hommata, kun sun postausta luki ja tuonne sivullekin ihan eksyi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä hirmu kivoja ja näyttää mun mielestä tosi kivalta ihan sisustuselementtinäkin! :-)

   Poista