HELLO

torstai 12. marraskuuta 2015

Hello, it's me...! Adelen biisin jäädessä soimaan kaikkien päähän, kokeilen miten tää kirjoitus lähtee pitkän tauon jälkeen luistamaan. Blogit oli tosi iso osa mua seiskaluokasta aina viime talveen asti ja nyt musta viimein tuntuu taas melkein vuoden innottomuuden jälkeen, että oon löytämässä sitä kipinää taas uudestaan. Kuinka ahkerasti ja millaisia postauksia, sitä en vielä tiedä, mutta eiköhän ajan kanssa se oma rytmi taas löydy.

Mitä tässä vähän alle vuodessa on sitten ehtinyt tapahtumaan? Tosi paljon kaikenlaista ja suurimmalta osin hyvää. Sain koulupaikan, ollut mielettömän onnellinen, oon tutustunut ihan super kivoihin ihmisiin ja saanut paljon ihania muistoja, muuttunut niin ulkoisesti kuin sisäisesti paljon parempaan ja kavereiden sanoja lainaten "puhjennut kukkaan", tunnen itseni paljon paremmin ja en koe itseäni enää niin sotkuksi, kuin mitä koin tähän syksyyn asti. Hyvänlaista ja ihan oikeutettua sotkua tosin pääasiallisesti, mutta nyt on paljon tasapainoisempi ja rauhallisempi olla. Vuosi 2015 on ollut mulle todella hyvä, vaikka alkuvuodesta olikin vähän rankkaa.

Kaikkein suurin syy blogin jäämiseen pois rutiineista on varmasti ollut se, että en oo ollut ihan varma onko tää bloggailu enää nykyistä minua, vaikka rakastankin edelleen kirjoittamista ja pursuan kaikenlaisia ideoita. Toissa-aamuyönä kuitenkin heräsin jo viideltä, enkä saanut enää unta ja päädyin ekaa kertaa tosi pitkään aikaan bloggeriin ja teki mieli kirjoittaa, joten tässä sitä nyt ollaan - uudenkarheana, mutta innoissaan!

En ole lukenut mitään blogeja ainakaan puoleen vuoteen ja oon vähän kujalla blogiympyröistä ja siitä, että luetaanko blogeja enää niin ahkerasti. Onko pääpaino nykyään ig:ssä ja snäpissä vai onko ihmisillä yhä aikaa hengailla koneellakin? Saatika onko tässä mun osoitteessa kävijöitä enää?

Hiljattain päivitetty5

Photos from Instagram @hennakaarinaa 

30 kommenttia:

 1. ei oo todellista! just tänään mietin että mitäköhän sille hennalle kuuluu ja palaakohan se enää ikinä kirjottamaan blogia ja nyt samana päivänä sulta tulee tää postaus! aivan mahtavaa :-) täällä ainakin innoissaan ootellaan sun postauksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vitsi mikä sattuma! Ihana kuulla, ettei tarvi ihan pelkäksi omaksi iloksi kirjotella<3

   Poista
 2. Siis eikä!!! Just pari päivää sitten eksyin jotain kautta tänne sun blogiin ja ajattelin, että höh kun oot lopettanut... Sen takia olikin IHANAA huomata, että oot postannut!! :-) Toivottavasti tämä bloggailu lähtee taas rullaamaan, tykkäsin tosi paljon lukea sun juttuja. Muttei tietenkään saa itseään pakottaakaan, jos ei vaan omalta tunnu :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten kiva huomata mimmosen vastaanoton sain takasin tulosta! Joo katellaan miten tää tästä lähtee rullaamaan :) Postausideoita on paljon, mutta ainut jarruttelija voi olla ton kameran käyttö, kun en ole siihen pitkään aikaan koskenutkaan hah!

   Poista
 3. Hei ihan huippua että jatkat!! Oon niin kaivannu sun ihania ja inspiroivia postauksia! Saanko udella minne pääsit opiskelemaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla!! Kyamkiin tradenomiks opiskelemaan :)

   Poista
 4. Mä just pari päivää sit sun instaa kattoessa mietin et oispa kiva katella sun kuvia ihan koneenkin ruudulta!! Eli ihan SUPERIA et oot palannut! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu oon ihan intona että näinki moni on kaipaillu!<3

   Poista
 5. Jeeee, kiva et bloggailet taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu kiva olla takasin! :)

   Poista
 6. Täällä ollaan! Ihanaa että oot palannut:) Toivottavasti viel jaksat kirjotella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Joo kirjotella jaksan, kameran käyttö on ainut mikä jänskättää... :-D

   Poista
 7. Jes mahtavaa, mäkin oon miettinyt palaatko vielä joskus blogin pariin! Ihanaa jos jaksat jatkaa vielä :)

  VastaaPoista
 8. Jess, tätä on ootettu! Sun tyyli niin muodissa, kauneudessa ku sisustuksessakin on ihan lemppareinta seurattavaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista
 9. Hei et arvaakkaan, mä just eilen mietin sun blogia että ootkohan poistanut sen kokonaan... Huippua jos vielä jatkat tän kirjottamista, ihan lemppari blogi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa!! Nää kommentit antaa viel lisäboostia tähän vähän ehkä kankeeseen alkuun :)

   Poista
 10. Kiva kun postasit! :) oon kanssa ite yrittäny tehdä pientä comebackia bloggailuun kun mulla kanssa into ja aika vähä lopahti viime kevättalvella... kunhan tekee omannäköisiä postauksia ja omaan tahtiin niin eiköhän se siitä taas sitten :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla ollu samanlaista kankeutta tän bloggailun kanssa! :D Joo ehkä se tästä omalla painollansa lähtee taas!

   Poista
 11. täällä ollaan:) kiva jos jatkat bloggaamista!:)

  VastaaPoista
 12. Täällä ollaan edelleen, ihan mahtavaa jos jatkat taas postailua ! :)

  VastaaPoista
 13. Täällä ollaan! Kiva jos jatkat :-)

  VastaaPoista
 14. Ei oo totta! Oon lukenu sun blogia ihan pikkutyttönä, muistan silloin kun ihailin sua ja Aatua ja nyt yhtäkkiä tuli mieleen että hei mikäs se Hennan blogi mahtoi olla ja yritin ettiä and i found you! :-D ihan mahtavaa et vieläkin bloggaat! Pahoittelut silti erosta jotain kurkkasin viime postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi ihana kuulla! :-D Niistä ajoista onki jo hirmu pitkä aika haha!

   Poista
 15. Jes tätä on ootettu!!

  VastaaPoista